Η Σίσσυ Μέρκλη συμμετέχει στην εικαστική έκθεση «στα χνάρια του φθινοπώρου»

“Αγαπημένοι μου σταθμοί το τελείωμα ενός έργου… ακόμα πιο σημαντικός το ξεκίνημα ενός άλλου…”

Τι σας έκανε να πατήσετε «στα χνάρια του φθινοπώρου» και να συμμετέχετε στην εικαστική έκθεση στην Μήλο; Μιληστε μας για την συνεργασία σας με τον Πέτρο Μάλλη. Θα σας εξομολογηθώ ότι αγαπώ το νησί της Αφροδίτης και ότι με αντιπροσωπευει ο χώρος της γκαλερί στην πανέμορφη Μήλο. Λιτός αλλά και ταυτόχρονα λαμπερός. Έτσι συμμετέχω για δεύτερη φορά με χαρά σε μια άψογη συνεργασία. Αλλά και για τον καλλιτέχνη και δημιουργό και πάνω απ’ ολα άνθρωπο Πέτρο Μάλλη.

Ποιοι ήταν οι έως τώρα σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία σας και γιατί; Αγαπημένοι μου σταθμοί το τελείωμα ενός έργου… ακόμα πιο σημαντικός το ξεκίνημα ενός άλλου…

Ποιες είναι οι δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ένας καλλιτέχνης στην Ελλάδα; Η αγάπη για ό,τι προσφέρουμε μιλάει στο περιβάλλον που δημιουργεί ο καθένας μας πόσο μάλλον σ’ ένα τόσο ευαίσθητο χώρο που όλοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ψυχή τους. Η τέχνη όχι μόνο η ζωγραφική… είναι πολύ δύσκολα στην όμορφη πατρίδα μας. Δεν έχουμε ιδιαίτερη υποστήριξη και οι καλλιτέχνες αγωνίζονται για να προχωρήσουν.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον; Ένα εργαστήρι μεγαλύτερο με προοπτική να δέχεται τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται να εκφράσει όλες τις ανησυχίες του μεσα από οποιαδήποτε μορφή τέχνης γιατί η τέχνη δεν έχει σύνορα… και να μαθαίνει χωρίς αμοιβή… και βέβαια τέσσερα καβαλετα στην σειρά που θα ζωγραφίζουν. Εγώ και τα τρια κορίτσια μου …καλή μας επιτυχία ζωγράφοι. Ευχαριστώ Πέτρο για όλα! Πάντα επιτυχίες!!!

Bio: Γεια σας. Είμαι η “γεννήθηκα ζωγράφος” Σίσσυ Μέρκλη. Ετοιμάζοντας άλλες δύο γεννιες κόρη και εγγονές, ζωγράφοι. Παιδί της πόλης Αθήνας και της διακόσμησης και αρχιτεκτονικής με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κτιρίων αλλά και σε αναπαλαιώσεις με έργα από το γκάζι στην σειρά. (Εσύ είσαι το ταίρι μου κλπ) με γραφείο στην Αθήνα. Τώρα πια ζω στα ορεινά Τζουμερκα στον Τσόπελα Πραμάντων στο χωριό των καλλιτεχνών και διατηρώ ένα παμεμορφο ξενώνα με δίπλα το εργαστήρι μου.

Οργάνωση επιμέλεια: Η ομάδα της ArtMilos [email protected] και ο Πέτρος Μάλλης https://www.facebook.com/profile.php?id=100089958045646

https://instagram.com/artmilos23?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr