Όλγα Μακρή: νέο single «Αγάπη μου» από την Spider Music

Το «Αγάπη μου» είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Όλγας Μακρή ως ερμηνεύτρια, η Όλγα υπογράφει και την μουσική του τραγουδιού, την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Γιώργος Γιαννικόπουλος και τους στίχους η Ευανθία Μάγνη. 

Την Όλγα την έχουμε γνωρίσει ήδη ως συνθέτρια έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια που έχει μελοποιήσει για  την Κατερίνα Μελίτη, τον Νικόλα Λάππα  τον Βαγγέλη Μακρή και την Rukiye.  Το «Αγάπη μου»,  μπορεί να είναι η πρώτη δουλειά που γνωρίζουμε την φωνή της Όλγας όμως σίγουρα θα μας κερδίσει και περιμένουμε να ακούσουμε παρακάτω τι θα μας ετοιμάσει, ένα ταλέντο που πραγματικά δεν σταματά να μας εκπλήσσει και νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που βρίσκεται στο δυναμικό της εταιρίας μας. 

Official links 
https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/ 
www.spider-music.com 
https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w 

Η Όλγα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από την ηλικία των 11 ετών ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στο αρμόνιο και συνέχισε τις σπουδές της στο πιάνο στο Ελληνικό Ωδείο (Παράρτημα Μοσχάτου – Νέου Φαλήρου) αλλά και στα ανώτερα θεωρητικά όπου έλαβε το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Η ενασχόλησή της με τη σύνθεση ξεκίνησε από την ηλικία των 14 ετών όπου συνέθεσε  τις πρώτες της μουσικές δημιουργίες τις οποίες παρουσίαζε στις μαθητικές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου που φοιτούσε. Παράλληλα σπούδασε και αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μουσικών Σπουδών. Εργάζεται στο χώρο της μουσικής εδώ και δέκα χρόνια με εμπειρία τόσο σε μουσικές σκηνές αλλά και μονοήμερες κρουαζιέρες ως πιανίστρια-τραγουδίστρια. Ειδικότερα, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε γνώστες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Αυτό το χρονικό διάστημα εργάζεται στο Ωδείο Όρφεας  όπου διδάσκει πιάνο και θεωρητικά. Επίσης πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και συνθέτει νέες δημιουργίες. 

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion