Φώτης Παπαζήσης «Συνέχισε Έτσι»

Ο Φώτης Παπαζήσης συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα με το «Συνέχισε Έτσι», ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα singles του και τις live εμφανίσεις του δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες και συνθέτες όπως οι Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος και Φοίβος, μας χαρίζει μία ερμηνεία ψυχής, σ’ ένα τραγούδι που φέρνει στο σήμερα τον αγαπημένο σε όλους ήχο του ζεϊμπέκικου.

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Δαραμούσκας και τους στίχους η πρωτοεμφανιζόμενη Βίκυ Χασούρα.

Το «Συνέχισε Έτσι» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο για τη μουσική βιομηχανία video, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαμπά. Για πρώτη φορά, συνδυάζεται music και lyric video, στο οποίο αποτυπώνονται οι στίχοι του τραγουδιού σε μορφή υπότιτλων, καταφέρνοντας να δώσει την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια ταινία μικρού μήκους, ενώ παράλληλα μεταφέρονται στις οθόνες μας σκηνές του Φώτη Παπαζήση όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Ο Φώτης Παπαζήσης, έπειτα από τη δεύτερη sold out σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών» δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη, θα βρίσκεται ξανά μαζί του στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε  όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα κάνει και τα προσωπικά του live, παρέα με την μπάντα του, σε διάφορες πόλεις της χώρας.

ENTER THE PANIK WORLD

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram

ARTIST’S SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/FotisPapazisisOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/fotispapazisis