Κώστας Γόνης: Ετοιμάζω το καλύτερο stand-up comedy… με τίτλο; “Ό,τι χειρότερο!!!”

“Στον “Πολυχώρο Αυλαία”, στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, κάθε Σάββατο στις 21:00, από τις 19 Φεβρουαρίου”

Από πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με την τέχνη; Χχμμμ σχεδόν από την ηλικία του -1. Συγκεκριμένα οι γονείς μου ήταν καλλιτέχνες και το απέδειξαν φέρνοντάς με στον κόσμο!!

Ποιον ηθοποιό – καλλιτέχνη θαυμάζετε; Την Τζούλια Αλεξανδράτου. Με μία ταινία έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της.

Τι σημαίνουν οι λέξεις καριέρα – επιτυχία για εσάς; Ρωτήστε έναν επιτυχημένο καριερίστα, εμένα ρωτάτε;;;

Καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται; Εξαρτάται την τέχνη. Αν μιλάμε για μαγειρική, γίνεσαι. Αν μιλάμε για υποκριτική, γεννιέσαι και στην πορεία γίνεσαι (δουλεύοντας).

Ποιά λέξη σας εκφράζει ως καλλιτέχνη; Τελειομανία.

Νοιώθετε την «έμπνευση» πριν δημιουργήσετε; Πάντα… και εμπνέομαι από απλές, καθημερινές καταστάσεις.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως Καλλιτέχνη; Ακριβοδίκαιος.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Ετοιμάζω ένα stand-up comedy, το οποίο είναι έξω απ’τα καθιερωμένα μ’ ένα πρωτοποριακό project, το οποίο δεν περιλαμβάνει καθόλου βωμολοχια αλλά απεναντίας έξυπνες, ευρηματικές λέξεις και εκφράσεις, που προκαλούν τον γέλωτα! Τίτλος του: “Ό,τι χειρότερο”.

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσετε με μια φράση την υποκριτική αλλά και γενικότερα το θέατρο ποια θα διαλέγατε; Everything I do, I do it for laughing.

Πιστεύετε πως δίνονται ευκαιρίες στους νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους ή μήπως υπάρχει μια μόνιμη τάση ανακύκλωσης προσώπων και χαρακτήρων; Υπερισχύει το δεύτερο αλλά υπάρχει και το πρώτο, σε μικρότερο βαθμό δυστυχώς. Εμένα για παράδειγμα με ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής (κυριολεκτικά με το ζόρι, γιατί είχα άλλη απασχόληση εκείνο τον καιρό), ανοίγοντάς μου έναν καινούργιο επαγγελματικό δρόμο. Εγώ τώρα με τη σειρά μου, επίλεξα να πάρω μαζί μου μία καινούργια ηθοποιό την Παναγιώτα Χαλούλη, η οποία είναι πολύ ταλαντούχα και πραγματικά αξίζει την ευκαιρία που της δίνω.

Στο θέατρο που σας βρίσκουμε; Στον “Πολυχώρο Αυλαία”, στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, κάθε Σάββατο στις 21:00, από τις 19 Φεβρουαρίου.

Μια ευχή για τους αναγνώστες; Εύχομαι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, χαλαροί, επιλεκτικοί… και τους περιμένω στο θέατρο, να τα πούμε από κοντά, να παίξουνε μαζί μου και εγώ μαζί τους.