Το πρώτο εστιατόριο Louis Vuitton

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Η Louis Vuitton, η δημοφιλέστερη μάρκα ειδών πολυτελείας, άνοιξε ένα εστιατόριο και καφέ μέσα στο νέο της κατάστημα στην Οσάκα της Ιαπωνίας, με εσωτερικούς χώρους διαμορφωμένους από την ομάδα σχεδιασμού της εταιρίας. Λέγεται Sugalabo V.

Το Sugalabo V είναι το πρώτο εστιατόριο που έχει δημιουργήσει η Louis Vuitton σε ένα από τα καταστήματά της. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του υποκαταστήματος της, που άνοιξε πρόσφατα στο Midosuji – μια πολυσύχναστη λεωφόρο στο κέντρο της Οσάκα, η οποία είναι γεμάτη με πολυτελείς μπουτίκ μόδας.

Στο εστιατόριο είναι επικεφαλής ο διάσημος chef της Ιαπωνίας Yosuke Suga, ο οποίος από το 2015 που άνοιξε το δικό του εστιατόριο στο Τόκυο, το Sugalabo, έγινε γνωστός σε όλη την επικράτεια της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.

Το Sugalabo V έχει μια πολύ ιδιαίτερη ιδιωτική ατμόσφαιρα. Η πρόσβαση μέσω μιας κρυφής πόρτας τύπου “speakeasy”. Το εστιατόριο αποτελείται από ένα café και ένα χώρο τραπεζαρίας, όπου μόνο μικρές ομάδες ατόμων επιτρέπεται να τρώνε ανά βραδιά.

Οι λίγοι τυχεροί μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν σε επίσημα τραπέζια ή γύρω από το bar, που έχει θέα στην ανοιχτή κουζίνα, παίρνοντας μια γεύση από τους chef εν ώρα δουλειάς. Πρώτη εντύπωση κάνουν τα…

H συνέχεια εδώ… https://bit.ly/2Tf7TmW