“Τα χέρια του Palacio” από τα χέρια του Ματθαιόπουλου βοηθούν παιδιά

“Τα χέρια του Palacio” Διαστ.: 50Χ50 cm Artist: Ηλίας Ματθαιόπουλος

Το ιδιαίτερο αυτό έργο Τέχνης, φιλοτεχνημένο από τον γνωστό και καταξιωμένο εικαστικό κύριο Ηλία Ματθαιόπουλο, διατίθεται μέσω του Πολιτιστικού Φορέα Dreamteam, ώστε να αξιοποιηθεί προς του σκοπούς του Φορέα για έναν καλύτερο κόσμο και συγκεκριμένα για τη παροχή βοήθειας σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο πολυσχιδής Καλλιτέχνης, ευαισθητοποιημένος πάντα σε κοινωνικά θέματα, θέλησε μέσα από την Τέχνη του να συμβάλλει και να συμπράξει με τη Dreamteam με σκοπό να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες και συνάνθρωποι μας. 

Το έργο θα παραδοθεί στον μελλοντικό ιδιοκτήτη του με πιστοποιητικό γνησιότητας και μοναδικότητας υπογεγραμμένο από τον Ζωγράφο και με κάθε νόμιμη διαδικασία, αποτελώντας επένδυση για τον κάτοχό του. 

“Τα χέρια του Palacio” πρωτοπαρουσιάστηκαν και εκτέθηκαν για λίγη ώρα μόνο στο κοινό κατά την ομιλία του κυρίου Ματθαιόπουλου.

“Η δημιουργική ανοσία της Τέχνης μέσα από τις μεγάλες πανδημίες της Ανθρωπότητας” τον Νοέμβριο 2021 στο 1st Designers Pop Up by NGFL της Stalexpo στην Αθήνα, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Χρήστου Πετρίδη – Dreamteam. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Dreamteam στο τηλέφωνο 698 5015 875 .
#dreamteam #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness #oneiraki #art #culture