Τίνα Τράκου: συναυλίες για καλό σκοπό

Η Τίνα Τράκου συνεχίζει το έργο της μέσα από τον Σύλλογο ΒΗΜΑ ΖΩΗΣ στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα και κινητικά προβλήματα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα έσοδα από τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα, θα στηρίξουν τον Σύλλογο ΒΗΜΑ ΖΩΗΣ και τα παιδιά με αναπηρία και καρκίνο τα οποία συμμετέχουν ενεργά ως επαγγελματίες χορεύοντας, απαγγέλοντας ή, τραγουδώντας και νιώθοντας έτσι ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Σκοπός του Συλλόγου και της δημιουργίας του είναι η φροντίδα των παιδιών, η ενημέρωση των οικείων τους και η αποτελεσματική βοήθεια.

Οι συναυλίες της καλλιτέχνιδας έχουν τη στήριξη Δήμων και κυρίως της Περιφέρειας με αρωγούς τον περιφερειάρχη κ. Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη  και σταθερό υποστηρικτή τέτοιων δράσεων, κ. Δημόπουλο ενώ στο πλευρό της προσπάθειας στέκεται ο κ. Χάρης Ρώμας και πλήθος Δημάρχων.

Στον δήμο Αθηναίων και στο θέατρο της Γκράβας με την στήριξη του ΟΠΑΝΔΑ και της προέδρου του, Νίκης Αραμπατζή  μια συναυλία αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή με Σμυρνέϊκα τραγούδια, στο Δήμο Ζωγράφου και στο πάρκο Γουδή στις 9/7  ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο, στις 15/7 στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, στις 17/7 στο αγαπημένο Άργος  που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει σταθερά το έργο του Συλλόγου και τον Σεπτέμβρη θα ακολουθήσουν 10 συναυλίες γεμάτες αγάπη, στήριξη και ελπίδα.

Η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν ακόμη και να αγοράσουν το νέο τραγούδι «Μη Λυπάσαι» της Τίνας Τράκου σε μουσική και στίχους Νίκου Παπαδόπουλου από τις ψηφιακές πλατφόρμες συνδράμοντας έτσι στο έργο του Συλλόγου ΒΗΜΑ ΖΩΗΣ.