Σταύρος Σαλαμπασόπουλος «Όνειρο αληθινό»

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

O καταξιωμένος λυρικός μας ερμηνευτής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το πρώτο του προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Όνειρο αληθινό», σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Οι σημαντικές υπογραφές των δημιουργών και η ερμηνευτική δεινότητα του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Το τραγούδι «Όνειρο αληθινό» είναι ένας ύμνος στην υπερβατική δύναμη της αμοιβαίας αγάπης που ανατρέπει κόσμους και βεβαιότητες και επαναπροσδιορίζει τις ζωές των ανθρώπων.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος με μία επιβλητική ερμηνεία αποδεικνύει το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων του και συνδυάζει κάτι σπάνιο, τη ρωμαλέα φωνή και την εκφραστικότητα που αποδίδει με σπάνια διαύγεια τη συναισθηματική φόρτιση που διαπνέει τόσο τους στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου όσο και τη μουσική του Νίκου Μερτζάνου.

Βρείτε την κυκλοφορία σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες

Βρείτε την κυκλοφορία στο Youtube

Το «Όνειρο αληθινό» ανοίγει την αυλαία ενός νέου κεφαλαίου στην καλλιτεχνική πορεία του ερμηνευτή, που διαγράφεται τόσο επιτυχημένη όσο και η έως τώρα διαδρομή του στο λυρικό ρεπερτόριο.

Το τραγούδι «Όνειρο αληθινό» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Όνειρο αληθινό»

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Μουσική: Νίκος Μερτζάνος

Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

Ενορχήστρωση: Νίκος Μερτζάνος

Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

Τύμπανα: Δημήτρης Χωριανόπουλος

Βιολί: Μάριος Ιβάν Παπούλιας

Πιάνο: Νίκος Μερτζάνος

Μίξη: Δημήτρης digi Xωριανόπουλος

Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος

Φωτογράφος: Βάσω Φύτρου