Πείτε αντίο στις ρυτίδες με τα προϊόντα αντιγήρανσης Skouras Med

Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med δίνει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα του προσώπου και του σώματος σας συνδυάζοντας ένα εξειδικευμένο προσωπικό ιατρών και αισθητικών με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιατρικά καλλυντικά. Λύση η οποία ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται στις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας.

Ανάμεσα στις άρτιες παροχές του Skouras Med συγκαταλέγεται και η δημιουργία εξειδικευμένων καλλυντικών προσώπου και σώματος.

Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med σε συνεργασία με το ιατρικό δυναμικό της κλινικής έχουν διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών. Στην σειρά των καλλυντικών τους έχουν αξιοποιήσει και ενσωματώσει όλες τους τις γνώσεις, ούτως ώστε να έχετε μια επαγγελματική, επιστημονική φροντίδα της επιδερμίδας σας από την άνεση του σπιτιού σας!
Τα καλλυντικά αυτά απευθύνονται και αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας από την ακμή μέχρι την ελλιπή ενυδάτωση. Φυσικά ένα από τα κύρια προβλήματα που εμφανίζει το δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου και την φθορά από την καθημερινότητα και τον ήλιο είναι η γήρανση.

Για την καταπολέμηση της γήρανσης το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Skouras Med έχει δημιουργήσει ειδικά προϊόντα ομορφιάς,όπως το serum 1% Pure Retinol και το serum Vitamin C Antioxidant.
Το serum 1% Pure Retinol με την δραστική του φόρμουλα από υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση, μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων.. Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική ιδιότητα, χαρίζει άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, υπερμελάγχρωσης και ακμής, ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας.
Το serum Vitamin C Antioxidant φέρνει το πιο δυνατό φυσικό αντιοξειδωτικό, αφού περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιταμίνης C (30%) για ασύγκριτη θεραπεία των κηλίδων, των δυσχρωμιών, του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου και της θαμπής όψης. Ένα απαραίτητο, εύκολα απορροφήσιμο, λεπτόρευστο, ενυδατικό και προστατεύει τα κερατινοκύτταρα και το DNA από τις βλαβερές επιδράσεις των UVA & UVB ακτινών, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Ο συνδυασμός αυτών των δύο επαγγελματικών προϊόντων θα μειώσει τις ρυτίδες και θα σας χαρίσει αδιαμφισβήτητα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Skouras Med:
https://www.skourasmed.com/