Έργα του Αλέξανδρου Καρόζα στην καρδιά της Μυκόνου με την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ

Η «Επίμονη Τέχνη» με τη συλλογικότητα 28 σπουδαίων εικαστικών ανοίγει αυλαία στο φετινό καλοκαίρι εκεί που οι θερινές διακοπές ξεκινάνε παγκοσμίως, στο αξιοζήλευτο νησί των ανέμων την πανέμορφη Μύκονο με τίτλο
Θ-ΕΡΟΣ ΕΛΛΑΣ “Το καλοκαίρι ξεκινάει από την Ελλάδα”

TH-EROS HELLAS “Summer begins from Greece”

www.facebook.com/epimonitexni/

«Επίμονη Τέχνη»
Έμπνευση Επιμέλεια
Art project by Chris Barjoka www.facebook.com/chris.alevra

ΜΥΚΟΝΟΣ 17 – 21 Ιουνίου

Επίσημη ξενάγηση: Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21.00

ΚΔΕΠΠΑΜ: Αίθουσα Καλογερά & Αιθουσα Ματογιάννι – Παναχράντου 2
Χώρα Μυκόνου
Μύκονος (Μόλις 200 μέτρα από τη Μικρή Βενετία της Μυκόνου).

Το polismagazino.gr παρουσιάζει τη συνέντευξη του Καρόζα Αλέξανδρου.

Ποια η χρωματική ποικιλία και η τεχνική με την οποία συμμετέχετε σε αυτή την έκθεση της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στη Μύκονο; Προσπαθώ να κάνω μονοχρομίες και χρησιμοποιώ είτε λάδια είτε ακρυλικά.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποια γεγονότα – σταθμούς στην πορεία σας; Κάθε βήμα, της μέχρι τώρα πορείας μου αποτελεί και ένα μικρό σταθμό.

Υπάρχει κάποια καθοριστική στιγμή που σας οδήγησε να γίνετε καλλιτέχνης; Θεωρώ πως η καλλιτεχνική μου φύση υπάρχει απο τη στιγμή της γέννησής μου.

Τι ειναι αυτό που σας εμπνέει περισσότερο και πόσο σας ενδιαφέρει η προβολή του έργου σας να επικοινωνήσει με το θεατή; Η έμπνευση είναι μια έννοια που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να συγκεκριμενοποιηθεί και κρύβεται στα πιο απλά και ταυτόχρονα στα πιο σύνθετα γεγονότα της ζωής. Η επικοινωνία του θεάτη με τα έργα μου είναι κι ενας από τους λόγους που ζωγραφίζω.

Τι θα λέγατε στο κοινό που πρόκειται να σας επισκεφθει; Θα ήθελα να τους προτρέψω να βρίσκονται όσο μπορούν κοντά στην τέχνη και να την στηρίζουν.

Χορηγός επικοινωνίας: polismagazino.gr