Παράσταση χορού και ζωντανής μουσικής

Julyen Hamilton, ∞therside Collective & καλεσμένοι καλλιτέχνες

Σε μια βραδιά μουσικού, χορευτικού και ποιητικού αυτοσχεδιασμού. 

Ο διεθνούς φήμης χορευτής και ποιητής Julyen Hamilton σε συνεργασία με την ομάδα χορού ∞therside Collective και καλεσμένους καλλιτέχνες, παρουσιάζουν μια παράσταση χορού, λόγου και ζωντανής μουσικής.

Η παράσταση θα είναι αποτέλεσμα αυτόματης σύνθεσης, ένα παραστάσιμο είδος κατά το οποίο οι συντελεστές δημιουργούν επί σκηνής, για μια και μοναδική κάθε φορά, βασισμένοι στην σύγκλιση, στο ταίριασμα που συμβαίνει στην παρούσα στιγμή.

Ο Julyen Hamilton είναι από τους πιο πιστούς δημιουργούς πάνω στο είδος της αυτόματης σύνθεσης, το οποίο υπηρετεί και διδάσκει εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο αυτοσχεδιασμός επί σκηνής θεωρείται επίσης το πιο απαιτητικό και δύσκολο είδος τέχνης, καθώς βασίζεται ταυτόχρονα στην επιδεξιότητα, στην έντονη παρουσία στο εδώ και τώρα και στην ικανότητα των περφόρμερ να αφουγκράζονται τους συνδημιουργούς τους.

Η ∞therside Collective είναι μια διενθής κολλετίβα χορού και μουσικής που δραστηριοποιείται από το το 2018 στο είδος, και έχει παρουσιάσει την δουλειά της μέχρι στιγμής στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), Φεράρα (Ιταλία), Γκντάνσκ (Πολωνία) και επίκειται το επόμενο residency στην Νέα Υόρκη, τον Απρίλιο του 2023.

Συντελεστές

Χορεύουν: Julyen Hamilton (ΗΒ), Sarah Chien (ΗΠΑ), Susanna Grob (Ελβετία), Francesca Caselli (Ιταλία), Agata Gregorkiewicz (Πολωνία), Βίκυ Αγγελίδου (Ελλάδα), Ελένη Πανταζάτου (Ελλάδα)

Ζωντανή Μουσική: Alessio Bettoli (Ιταλία), Mirko Lancerotto (Ιταλία), Σωκράτης Βότσκος (Ελλάδα)

Φωτισμοί: Αλέξανδρος Γκουντινάκης

Το residency της ∞therside Collective πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Culture Moves Europe & Goethe Institute.

Παραγωγή Pocket dance festival & ∞therside Collective.

Στήριξη και φιλοξενία Studio 29A.


Ημερομηνία:

7 Ιανουαρίου 2023, 21:00

Τοποθεσία: Studio 29A, Πτολεμαίων 29Α (εντός της στοάς), 546 30 Θεσσαλονίκη

Eισιτήρια:

Κανονικό: 10€

Κρατήσεις:

Τηλ.: +30 6973393122, +30 6984167521

fb event

https://fb.me/e/2A4Gzq752