Ο Durkmoose συνδυάζει τους ήχους του grunge της δεκαετίας του ’90 με το σύγχρονο μέταλ στο “Neurilemma”

Οι Durkmoose είναι ένα ντουέτο σκληρής ροκ με έδρα το Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού, που συνδυάζει τους ήχους του grunge rock της δεκαετίας του ’90 με μια αιχμή του σύγχρονου metal, το ντουέτο μοιράζεται την τελευταία κυκλοφορία “Neurilemma”.

Σχηματισμένοι στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού, πριν από μερικά χρόνια από τους T. Hooker και A. Pickett, στις πρώτες τους ηχογραφήσεις έχουν αφήσει βαθιά σημάδια λόγω του βαρύ ήχου των βημάτων τους. Το ντεμπούτο τους EP Hill Controlled κυκλοφόρησε το 2020. Περιλαμβάνει πέντε οργανικά τραγούδια με κινηματογραφική αίσθηση και ενότητα θέματος, σαν να ήταν soundtrack σε ένα σκοτεινό δράμα που διαδραματίζεται στην έρημο.

Μεταξύ post-rock και post-metal, αυτό το ζευγάρι τύπων έχει συνθέσει κομμάτια που είναι τόσο τιτάνια όσο και κινηματογραφικά, και χτίζουν επίσης σεκάνς που μας πηγαίνουν στην άκρη μιας αβύσσου κοντά στο τέλος του κόσμου.

Ολόκληρο το έργο είναι οργανικό, αλλά έχει τη δυνατότητα να μας μεταδώσει τόσα πολλά πράγματα, τόσα πολλά συναισθήματα… Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να μπεις στην έκσταση αυτής της γαλβανικής ενέργειας από το με τα μάτια σου κλειστά και το μυαλό σου ορθάνοιχτο σε οι δυνατότητες. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε αυτούς.

“Neurilemma”: https://open.spotify.com/intl-pt/album/4V0FXiegGUvPI5eaYBmmtd