Ο Χρήστος Μπότσης στον Σταυρό του Νότου Club – Κυριακή 13 Μαρτίου

 «Σήκωσε νοτιά»

Καλεσμένοι του οι Νόνα Βουδούρη, Πολυξένη Καράκογλου,
Νίκος Μερτζάνος και Νικόλ Σαραβάκου

Ο νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής Χρήστος Μπότσης εμφανίζεται για πρώτη φορά την Κυριακή 13 Μαρτίου, στον «Σταυρό του Νότου» και παρουσιάζει την μουσική παράσταση με τίτλο «Σήκωσε Νοτιά».

Με αφορμή το τελευταίο του single που παρουσίασε πρόσφατα με τίτλο «Σήκωσε νοτιά» (στίχοι: Λίνα Δημοπούλου, μουσική: Γιώργος Κυριάκος) ο Χρήστος Μπότσης μας παρουσιάζει ένα live με αγαπημένες του μελωδίες και στίχους, από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής με βασικούς άξονες τραγούδια αγαπημένων του ερμηνευτών όπως οι Χρήστος Θηβαίος, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Τσαλιγοπούλου αλλά και σπουδαίων δημιουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Μάνος Ελευθερίου, Μάνος Λοΐζος, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Νίκος Μωραΐτης και άλλοι.

Καλεσμένοι του Χρήστου Μπότση για αυτή την ξεχωριστή βραδιά θα είναι οι Νόνα Βουδούρη, Πολυξένη Καράκογλου, Νίκος Μερτζάνος και Νικόλ Σαραβάκου για να μοιραστούν τις κοινές τους μουσικές αγάπες και να γίνουν όλοι μαζί με το κοινό μία μεγάλη παρέα!

Παίζουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Κούρος (πιάνο), Ιάσονας Μαυρογεώργος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα) και Άλεξ Μοντέιρο Ντα Σύλβα (μπάσο).

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Μπότση.

Ο Χρήστος Μπότσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα. Είναι φοιτητής του τμήματος φιλολογίας του Ρεθύμνου. Από πολύ νωρίς όμως, αγάπησε το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Νόνα Βουδούρη κι έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια φωνητικής και ερμηνείας της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη κ.ά.

Το 2018 κυκλοφόρησε σε επανεκτέλεση το τραγούδι με τίτλο Μαύρα Γιασεμιά σε μουσική του Γιώργου Σταυριανού και στίχους της Μυρτώς Κοντοβά ενώ το 2021 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Σήκωσε νοτιά» σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και μουσική του Γιώργου Κυριάκου.

Είναι μέλος του Θηβαϊκού Πειραματικού Θεάτρου με συμμετοχή σε μουσικές-θεατρικές παραστάσεις.

Κυριακή 13 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική Είσοδος: 12 euro (Το εισιτήριο αφορά στην είσοδο στο χώρο)
Σταυρός του Νότου club

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος 

www.stn.gr

Email: [email protected] 

* Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης 
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.