Βραδιά Βραβευμένου Θεατρικού Μονολόγου – 22 Μαρτίου 2022 – Θέατρο Χυτήριο

Η AnasaArt, με μεγάλη χαρά και περηφάνεια, παρουσιάζει την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022, ώρα 20.30 στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, δύο βραβευμένους μονολόγους που δεν χάνουν ποτέ τη διαχρονικότητά τους.

Πρόκειται για τα έργα «Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ» του Άουγκουστ Στρίντμπεργκ και «CHARLIE CHAPLIN – Αλητάκος και Δικτάτορας»

Η AnasaArt, ως κιβωτός πολιτισμού, διοργανώνει κάθε χρόνο Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου, ανοιχτό σε επαγγελματίες και σε ερασιτέχνες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλλουν την Τέχνη τους.  Τα δύο έργα που σας παρουσιάζουμε έχουν αποσπάσει 1ο Βραβείο ερμηνείας στην κατηγορία «Ερασιτέχνες Ηθοποιοί».

Η Γεωργία Τρίτση, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Παραδείση, ενσαρκώνει με φινέτσα, την απατημένη σύζυγο στο ερωτικό τρίγωνο του Στρίντμπεργκ. Ξεκινά με έναν καταιγιστικό μονόλογο γεμάτο αντιφατικά συναισθήματα, αποδίδει τον πόνο που εναλλάσσεται με τον θυμό, το μίσος, την ταπείνωση, την εκδίκηση και προσπαθεί, με κάθε μέσο, να κρατήσει τον άντρα της. Θεωρεί ότι τα έχει καταφέρει… Είναι τελικά η πιο δυνατή; Ας αποφασίσει ο θεατής.

Ο Στάθης Κιουλαφής μεταμορφώνεται μπροστά στο κοινό σε Charlie Chaplin. Από τη μια ο αλητάκος, ο Σαρλό, από την άλλη ένας «δικτάτορας» που ονειρεύεται έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο δίκαιο χωρίς απληστία, πολέμους και μιζέρια… Ας ενωθούμε όλοι…. Μέσα από τις τεχνικές της παντομίμας και του μονολόγου, ο αεικίνητος ερμηνευτής, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μπάμπη Γιακουμάκη, θα αγγίξει τις καρδιές όλων των θεατών.

Συντελεστές – Ταυτότητα Παράστασης

Η πιο δυνατή

Ερμηνεία: Γεωργία Τρίτση

Φιλική Συμμετοχή: Ευτυχία Αναστοπούλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παραδείσης

Charlie Chaplin

Ερμηνεία: Στάθης Κιουλαφής

Φιλική Συμμετοχή: Μαρία Συκιώτου

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Γιακουμάκης

Αφίσες – video – social media: Κώστας Πατούρας

Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού

Ιερά Οδός 44 –  Στάση Μετρό: Κεραμεικός

Γενική Είσοδος 10 €

Για ομάδες ή ανέργους: 5 €

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022  – 08:30 μμ. – Διάρκεια 70 λεπτά

Κρατήσεις: 6983782678  –  6983042463

Facebook: AnasaArt @dparadisis

Instagram: @anasa.art

email:   [email protected]

Εισιτήρια στο Ταμείο του Θεάτρου (Μετρητά ή πιστωτική κάρτα)

Θα τηρηθούν όλα τα εν ισχύ θεσμοθετημένα υγειονομικά μέτρα