Ο Τραγουδιστής Πάνος Πατέλλης ετοιμάζει το νέο μουσικό του κομμάτι: “Μην πας στον άλλο”

Στις 18 Φεβρουαρίου 2024 λοιπόν ο καλλιτέχνης βρέθηκε μέσα στο studio για να ολοκληρώσει την ηχογράφηση στο  τρίτο του κομμάτι.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ακόμα μπορούν τόσο εύκολα και γρήγορα να ανατρέξουν στο Google και στο YouTube όπως επίσης και στα social media που διαθέτει και χειρίζεται ο ίδιος σε Facebook Instagram και Tiktok.

Πρίν 7 χρόνια περίπου έβγαλε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο “Σε ερωτεύτηκα” σε στίχους/μουσική του Γιώργου Καραδημήτρη και πριν 4 σχεδόν χρόνια το δεύτερο κομμάτι με τίτλο “Τώρα είμαι ευτυχισμένος” σε στίχους του ίδιου και μουσική του Γιώργου Ηλιάσκου.

Αυτή την φορά στην συνταγή τής δημιουργίας αποφάσισε επέλεξε και εμπιστεύτηκε ξανά τον Γιώργο Καραδημήτρη καθώς εκτός από συνεργάτες και συνάδελφοι είναι και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. 

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού έχει αναλάβει από την μακρινή Γερμανία ο συνεργάτης του Γιάννης Κιρπατσάς καθώς και με αυτόν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και στις προηγούμενες μουσικές  παραγωγές που έκαναν μαζί. 

Τέλος ο Πάνος μας έχει πει ότι τώρα σειρά έχει ένα μοναδικό ξεχωριστό ωραίο και  όμορφο βίντεο κλιπ  από ιδέες πλάνα και τοποθεσίες που και σε αυτό θα βάλει το χεράκι του και θα επιμεληθεί σε ρόλο σκηνοθέτη ο Γιώργος Καραδημήτρης. 

Εμείς λοιπόν εδώ μέσα από το Polisfreepress τους ευχόμαστε καλοί επιτυχία και πάντα καλοτάξιδο το νέο τους τραγούδι.