Οι Disillusive Play με περηφάνια ανακοινώνουν την υπογραφή τους με την εταιρεία Wormholedeath για το δεύτερο full-length album τους με τίτλο “Songs for the Non-Existent”

Δεν χρειάζεται να το περιμένετε άλλο! Είναι γεγονός! 

Οι Disillusive Play είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την υπογραφή με την εταιρεία Wormholedeath για τη διανομή και την προώθηση του δεύτερου full-length album τους με τίτλο «Songs for the Non-Existent», που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023. 

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια. 

Για τους Disillusive Play δεν υπήρχαν ποτέ αυστηροί περιορισμοί στο στυλ μουσικής. Οι διαφορετικές επιρροές κάθε μέλους συνδυάζονται και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να περιγραφεί ως hard/heavy rock με metal διάθεση και κάποιες progressive αποχρώσεις. Ωστόσο, αν πρέπει να αναφερθούν κάποιες επιρροές, αυτές θα ήταν από μπάντες όπως οι Queensrÿche, Conception, Marillion, King Crimson, Pendragon, αλλά και πιο σύγχρονες μπάντες όπως οι Halestorm, Stone Sour, Avenged Sevenfold και πολλές άλλες. 

Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους σπουδαίους μουσικούς που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση του δίσκου, τον Μάριο Καραναστάση (The Silent Wedding) στο ντουέτο του δίσκου, τον Bob Katsionis (ex. Firewind) στα Keyboards, την Iliana (Enemy Of Reality) στα backing φωνητικά, και τον μπασίστα Παναγιώτη Μπουραζάνη στην guest εμφάνιση του σε ένα τραγούδι. 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ 

https://bit.ly/4150d94

Official links

http://www.disillusiveplay.com/ 

https://www.youtube.com/user/disillusiveplay

https://www.facebook.com/disillusiveplay

https://www.instagram.com/disillusiveplay/

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion