Ντέιβιντ Μπιρό «Η Αγάπη είναι η Γέφυρα»

«Τρεις φίλες, δύο µυστικά,
µια αγάπη – και το ταξίδι της ζωής»

Κάθε εβδοµάδα για είκοσι χρόνια, τρεις φίλες συναντιούνται σε ένα παγκάκι κάτω από τη γέφυρα Βεραζάνο: η Γκέρτι, µία φρικτή Νορβηγή χωρισµένη και πρώην αθλήτρια, η  Μαρία, µια ιταλοαµερικανίδα χήρα µε εµµονή µε την οικογένεια της και η Κορίνα, µια εκκεντρική γυναίκα που αγαπάει τα βιβλία και καπνίζει συνεχώς. Όλες µαζί, τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, κάθονται και παρακολουθούν τον ποταµό. Την παραµονή των ογδόντα γενεθλίων της Γκέρτι, συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος τελειώνει. Η Γκέρτι αποφασίζει πως θέλει να ταξιδέψει στον κόσµο. Η Μαρία κρυφά σχεδιάζει να ενώσει ξανά την Γκέρτι και την Κορίνα µε τις αποξενωµένες οικογένειές τους. Και η Κορίνα ερωτεύεται.

Καθώς οι τρεις γυναίκες στρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, εκτυλίσσεται µια σειρά γεγονότων που απειλούν να καταστρέψουν το πιο πολύτιµο πράγµα από όλα: τη φιλία τους.

Ο Ντέιβιντ Μπιρό είναι γιατρός και συγγραφέας. Έχει γράψει αρκετά µυθιστορήµατα αναµεσά τους και το «Η Αγάπη είναι η Γέφυρα». Συναισθηµατικό και χιουµοριστικό, το «Η Αγάπη είναι η Γέφυρα» καλεί τους αναγνώστες να ταξιδέψουν παρέα µε αυτές τις δυναµικές γυναίκες σε αυτό το εµπνευσµένο µυθιστόρηµα για την αγάπη, την οικογένεια και τη συγχώρεση.


Η CREAMY W BOOKS συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τέσσερα καινούργια βιβλία που κυκλοφορούν στις 9 Δεκεμβρίου στα βιβλιοπωλεία. 

CREAMY W GROUP LLC. 468 N Camden Drive, Beverly Hills, CA 90210

CREAMY W ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. 1A Agias Annis, Kifisia, 14563 Athens, Greece