Νέα δισκογραφική δουλειά της Πηγή Λυκούδη με τίτλο «Ταξίδια εν Λευκώ»

Η νέα δισκογραφική δουλειά μου, με τίτλο «Ταξίδια εν Λευκώ» μία ενότητα τραγουδιών που δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη μου να πω δυνατά και καθάρια πως «Όταν χάνεται ο ήλιος», για να βρεθείς «Στα σύννεφα για λίγο», πρέπει να κάνεις «Βήματα», να χορέψεις «Ζεϊμπέκικο για δύο», ένα παθιασμένο «Tango της Φωτιάς» να πεις «Λόγια που ποτέ δεν έχεις πει» και να «Ταξιδέψεις με το νου» εκεί όπου συνάντηση με το εαυτό μας είναι λυτρωτική!

Τους στίχους υπογράφουν ο Φίλιππος Γράψας, ο Μιχάλης Μπουρμπούλης, η Νάνσυ Κανέλλη, η Ξένια Δικαίου, ο Γιώργος Μανιός, στίχοι που τρύπωσαν στην ψυχή μου και ενώθηκαν αβίαστα με την μουσική της.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν εξαιρετικά σημαντικές φωνές της νέας γενιάς, που πιστεύω πολύ και συνεργάζομαι χρόνια. Ερμηνευτές με προσωπικό στίγμα, με ήθος στην διαδρομή τους και ποιότητα που με κάνουν να νιώθω όμορφα που έχουν αυτά τα τραγούδια στην φαρέτρα τους!

Ο Σπύρος Κλείσσας, η Γεωργία Αγγέλου , η Μαρίνα Βολουδάκη και οι σπουδαίοι μουσικοί που έπαιξαν έδωσαν πνοή σε αυτά τα «ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ» σε μια προσπάθεια , να ταξιδέψουν στο ΦΩΣ σε μέρες που το σκοτάδι περισσεύει.
Το εξώφυλλο που φιλοτέχνησε η εικαστικός Κατερίνα Σαμαρτζίδου με εκφράζει απόλυτα.

Η συνεργασία μου με την FM records πραγματικά μία έκπληξη, την στιγμή που είχα πάρει απόφαση πως αυτός ο δρόμος της δισκογραφίας έχει γίνει εντελώς μοναχικός! Η συνέπεια, η ειλικρίνεια και η διάθεση στήριξης έκανε μία ρωγμή σε αυτήν την βιωματική θέση που είχα!
Στόχος είναι τα ταξιδέψουμε μαζί σας εν λευκώ, να ακουμπήσουμε στα χείλη σας μελωδικά ό,τι μας ενώνει!

Καλή ακρόαση!