Μια αστραπή είναι η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε

Ασπασία Λαιμού, Γιώργος Λαιμός, Μαρία Μπούλη

Μια διαφορετική συναυλία με τίτλο τη φράση του μεγάλου Συγγραφέα και Διανοητή Νίκου Καζαντζάκη, έδωσε ο Γιώργος Λαιμός με τον Άκη Δείξιμο, την Ασπασία Λαιμού, την Ιουλίτα Μωσαίδου και την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΙΣ, στηρίζοντας το MDA Eλλάς, Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυικές παθήσεις.

Για μια ακόμη φορά μας ταξίδεψε με τις παλιές και νέες ορχηστρικές συνθέσεις του, σ’ ένα κόσμο ονειρικό κι αισθαντικό, με διαβατήριο τις μελωδίες του, που είναι σφραγισμένες με το εκχύλισμα της Ψυχής του! Η έκπληξη της βραδιάς η λαμπερή κορούλα του Ασπασία που ερμήνευσε με την υπέροχη φωνή της δύο νέα τραγούδια του πατέρα της.

Ο Γιώργος Λαιμός δεν είναι απλός Συνθέτης, είναι ο Εφοπλιστής που τιθασεύει Θάλασσα και Ήχο.

Έχοντας στο ενεργητικό του, άλμπουμ, σίνγκλ και συναυλίες, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν πάντα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Έχοντας Όραμα και περισσή Αγάπη για τη μουσική και τον Συνάνθρωπο του. Ότι ακριβώς λείπει από την εποχή μας… Αγάπη και Όραμα.
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του θα πει.

Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από 6 χρονών. Όσο μεγάλωνα γινόταν μια ασίγαστη φλόγα που έκαιγε μέσα μου. Γινόταν η μεγάλη μου αγάπη, που με λύτρωσε από πολλές ανασφάλειες και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για να προχωρήσω στη Ζωή.

Και θα συμπληρώσει
Πριν από 16 χρόνια στα 50 μου, αποφάσισα να μηδενίσω το κοντέρ της ζωής μου. Να ισοπεδώσω τις αναστολές που είχα μέχρι τότε, αναστολές που δημιουργούσε η επικρατούσα αντίληψη ότι ένας επιχειρηματίας δεν θα πρέπει να παίζει μουσική για το κοινό, αλλά μόνο ιδιωτικά για τους φίλους και την οικογένεια και να βγω μπροστά. Να παίζω μουσική για το κοινό.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γι αυτή σου την απόφαση, που μας έδωσες τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε κι εμείς τις μελωδίες σου.