Λώρα Δημόγλου: “Η επόμενη ημέρα θα είναι ένας παράδεισος για τους δημιουργικούς ανθρώπους…”

Η Dreamteam σε συνεργασια με το Polismagazino.gr, στην έναρξη του νέου Χρόνου και με δράσεις #giaenankaliterokosmo, δίνει βήμα σε καλλιτέχνες για να εξωτερικεύσουν συναισθήματα, έργα και απόψεις:

ΛΩΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ – Σχεδιάστρια και κατασκευάστρια γυναικείας ένδυσης υπόδησης και κοσμήματος – Εικαστικός
Facebook: Lora Dimoglou-Fashion Designer  https://www.facebook.com/Lora.Dimoglou/

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Το 2021 ήδη είναι πάρα πολύ μακριά και τα συναισθήματα όποια κι αν είναι αμβλύνονται για όσους έχουν μάθει να είναι σε εγρήγορση. Το 2022 μας περιμένει. Καλή Χρονιά κι ευλογημένη.

Πως αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με την πανδημία και τα μέτρα για τον covid; Με πολύ δουλειά, προσοχή προς τους αγαπημένους μου και σεβασμό στο σύνολο.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η εξέλιξη του Πολιτισμού το 2022; Αυτή την στιγμή διανύουμε το παρόν του μέλλοντος μας το οποίο (παρόν) είναι απόρροια του παρελθόντος μας. Ζούμε λοιπόν τη μαγική στιγμή όπου, παρόν, παρελθόν και μέλλον συνυπάρχουν. Η συγκριτική μελέτη λοιπόν των τριών διαστάσεων του χρόνου είναι αναπόφευκτη και η πρόοδος μονόδρομος.

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Η κανονικότητα κρύβει μέσα της την λέξη ”κανόνας”. Από την στιγμή που διαταραχθεί, απαιτείται μια μακρά διαδικασία ώστε να κερδιθεί ξανά η ισορροπία. Έτσι λοιπόν προτείνω αργά προσεκτικά βήματα προς ένα φωτεινό μέλλον.

Κοινωνία, Απομόνωση, Κανονικότητα. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Θα είναι ένας παράδεισος για τους δημιουργικούς ανθρώπους που επιζητούν την απομόνωση  ώστε απερίσπαστοι να επιδοθούν αποτελεσματικά στο έργο τους και να γίνουν αποδοτικοί για την κοινωνία.

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Η τέχνη για μένα υπηρετεί πάντα τις ανάγκες ανθρώπων. Έτσι δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω τις ανάγκες των ανθρώπων τέχνη δίνοντας διέξοδο στην δημιουργικότητά μου. Διαισθάνομαι τις ανάγκες της κάθε μέρας, της κάθε εποχής, και προτείνω λύσεις μέσα από το επάγγελμα μου.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/