“Λάμψη από Hollywood” Το Fashion Glam Soiree του οίκου Giannetos στο Moxy Athens City

Το Moxy Athens City, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, διοργάνωσε το Fashion Glam Soiree του οίκου Giannetos “Λάμψη από Hollywood” στα πλαίσια του Moxy Fashion Runway.

Λάτρεις της μόδας και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου, έδωσαν το παρόν Fashion Glam Soiree, σε ένα μοναδικό Vintage ταξίδι, με πρωταγωνιστές την υψηλή ραπτική, τα σπάνια vintage υφάσματα, τις εμφανίσεις redcarpet και τα retro ακούσματα.

Λίγα Λόγια για τον Τάκη Γιαννέτο

Ο Τάκης Γιαννέτος, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Γιαννέτος ΑΒΕΕ “Giannetos” είναι μια διακεκριμένη προσωπικότητα στην ελληνική showbiz και στην κοινωνία της ανδρικής μόδας, ένας γκουρού της ανδρικής ένδυσης, σχεδιαστής και καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Είναι ο σχεδιαστής ρούχων του οίκου Giannetos και συμμετέχει κάθε χρόνο με επιδείξεις στην ελληνική εβδομάδα μόδας. Έχει επίσης σχεδιάσει τα κοστούμια σε πολλές σειρές, διεθνείς ταινίες και θεατρικές παραγωγές.

Τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά του είναι η εναέρια κινηματογράφηση της ταινίας «Φόνισσα» που τώρα προβάλλεται στους κινημετογράφους, ο σχεδιασμός κοστουμιών για την ισραηλινή παραγωγή “Tehran” που βραβεύτηκε με Emmy, τα κοστούμια για την εμβληματική κινηματογραφική παραγωγή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και η συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2019 με τη βραβευμένη ταινία “Adults in the room” σε σκηνοθεσία Κώστα Γαβρά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Δεκέμβρη στο Μoxy Athens City θα βρείτε εδώ: www.moxyathenscity.com

@Moxyathenscity #atthemoxy