Η Nelly Aλιγιζάκη live, την Κυριακη 29/10 στο Μουσικό Κουτί, μαζί με τους Avventura

Η Nelly Aλιγιζάκη θα εμφανιστεί την Κυριακή το βράδυ στις 29 Οκτωβρίου  στο γνωστό και φιλόξενο stage “Μουσικό Κουτί” στο Γκάζι με το ακουστικό της σχήμα Avventura band.

Μαζί με τους ταλαντούχους Πάνο Σπανέλη  (κιθάρα-φωνή) και Φώτη Ματθαιόπουλο (κρουστά), θα παρουσιάσει την προσωπική της δουλειά που κυκλοφορεί από την εταιρία της FmRecords, αλλά και αγαπημένο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα σε ύφος έντεχνο ποπ και ροκ.

Ο Φώτης Ματθαιόπουλος προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, ασχολείται με τη μουσική  τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ έχει κάνει αρκετές  ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

Η αγάπη του Πάνου Σπανέλη για τη μουσική τον ώθησε να ξεκινήσει να παίζει κιθάρα από τη νεαρή ηλικία των έντεκα ετών. Εχει  συμμετάσχει σε αρκετά σχήματα και λάιβ. Με τον Φώτη Ματθαιόπουλο έχουν συνεργαστεί  ξανά στο παρελθόν, όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πρώτο τους σχήμα και να δοκιμαστούν σε stage.

Η Νέλυ ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με τη μουσική. Σπούδασε κλασσικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και στη συνέχεια φωνητική. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας: Ghost House, Remedy Live Club, Μπαράκι του Βασίλη κ.α. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήταν το ‘’Ενα βλέμμα’’.

Kυριακή 29/10/2023 – Εναρξη 9μμ

Μουσικό Κουτί  -Κωνσταντινουπόλεως 70,Γκάζι

Τηλ επικοινωνίας  690 641 8034

Email : [email protected]