Η Myró Gallery φιλοξενεί την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Capture the Feeling»

Εγκαίνια: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:00

Διάρκεια: Έως και το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Διεύθυνση: Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Μαριάνα Ρωσσιάδου

Η Myro Gallery ανακοινώνει την  ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Capture the Feeling» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00, και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, στην Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη).

Σε μια συναρπαστική σύγκληση της φωτογραφικής τέχνης, η έκθεση “Capture the Feeling” ξεδιπλώνει έναν κόσμο εντυπωσιακών πορτρέτων, όπου οι φωτογράφοι καλούνται να αποτυπώσουν όχι μόνο τα πρόσωπα, αλλά και την αλληλεπίδραση των συναισθημάτων.

Μέσα από τον φακό τους, αυτοί οι καλλιτέχνες αναζητούν την ουσία του συναισθηματικού κόσμου. Από τη χαρά στη θλίψη, η έκφραση των συναισθημάτων καταγράφεται με ευαισθησία και ειλικρίνεια. Κάθε πορτρέτο ανακαλύπτει μια διαφορετική ιστορία, μια συναισθηματική συνέπεια που αποτυπώνεται με ενδιαφέρον και βάθος.

Αναμείνατε για μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της φωτογραφίας, μια περιήγηση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από τον μαγικό φακό των καλλιτεχνών. “Capture the Feeling” σηματοδοτεί μια αναζήτηση του αόρατου, μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε το ανεξερεύνητο τοπίο των συναισθημάτων.

Μαριάνα Ρωσσιάδου Επιμελήτρια

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Demetrius Pope, Kristina Gaisina, Madina Astakhova, Αλέξανδρος Αναστασιάδης, Άννα Σεμερτζή, Αφροδίτη Ηλιοπούλου, Βασιλική Γκόγκου, Βίκυ Ζωγάκη, Γκίκας Ευάγγελος, Γκούμα Κυριακή, Δήμητρα Σαβουλίδου, Ελένη-Μαρία Χρυσικού, Ευάγγελος Γκίκας, Ηλιοπούλου Αφροδίτη, Ηλιοπούλου Σοφία, Κατερίνα Σπυροπούλου, Κυριακή Γκούμα, Πολυξένη Κούτλα, Σοφία Ηλιοπούλου, Σοφία Τσιμπικάκη

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη 15:00 – 21:00, Τετάρτη 10:00 – 16:00, Πέμπτη – Παρασκευή 15:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Myro Gallery στο 2310269187.

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr