Η Αλεξάνδρα Δάφνη (Taylor) συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Η Αλεξάνδρα Δάφνη (Taylor) γνωστή ως Αλέξα, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά ξενιτεύτηκε γρήγορα, πρώτα στην Αμερική και έπειτα στην Αυστραλία.

Οι Καλλιτεχνικές ανησυχίες της εκδηλώθηκαν νωρίς όταν σπούδασε στην Αμερική Σχέδιο Μόδας. Στη συνέχεια παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γι’ αυτο έχει κάποιες επιρροές από τη Μόδα στα έργα της.

Το Πάθος ομως για Καλλιτεχνική δημιουργία, σιγόκαιγε συνεχώς μέσα της ώστε να ασχοληθεί ένα διάστημα με την Κεραμική, Κόσμημα και Ένδυση. Ενώ παράλληλα έπαιρνε μαθήματα πάνω στο αντικείμενο που την ενδιέφερε. Αργότερα μετανάστευσε λόγω γάμου στην Αυστραλία.

Η Πεθερά της Maureen Taylor γνωστή ζωγράφος στην Αυστραλιανή Ήπειρο, της ξύπνησε το ενδιαφέρον για τη Ζωγραφική, αφού της παρέδωσε τα πρώτα μαθήματα. Σύντομα ομως αγάπησε πραγματικά αυτή την Υπέροχη Τέχνη, ώστε αργότερα Φοίτησε στην Julian Ashton Art School of Sydney.
Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και Εξωτερικό.
Μέντορας και δάσκαλός της στην Ελλάδα υπήρξε ο Μαριος Χονδρογιάννης της Σχολής Καλλών Τεχνών.

Η Ζωγραφική είναι κάτι μεταξύ Έκφρασης και Αφαίρεσης.… Είναι αυτά τα Ερεθίσματα που Συνοδεύουν την Ακατανίκητη Ανάγκη του Καλλιτέχνη για Έμπνευση και Δημιουργία.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8