Η Myró Gallery φιλοξενεί την Ελένη Σιμώνη στην Ομαδική έκθεση «Anti StreSS» στο χώρο του Show Room

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1994, η Ελένη Σιμώνη ανακάλυψε την τέχνη από πολύ μικρή ηλικία ως ένα μέσο έκφρασης.

Άρχισε την καριέρα της ως full-time καλλιτέχνης το 2020 μέσα στην πρώτη καραντίνα. Έχοντας περάσει 10 χρόνια από τη ζωή της στο Λονδίνο έχει πολλές επηροές από το εξωτερικό και έχει δημιουργήσει ένα “κίνημα” γύρω από τη γυναικεία φύση, τα ανθρώπινα ιδανικά και τη σημαντικότητα της ευαισθησίας.

Ήδη έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις κάποιες από αυτές στην Αθήνα, το Λονδίνο, το Μονακό και το Μιλάνο. Στα media έχει περιγραφεί ως μία “παρθενογένεση” λόγω της καινοτόμας της τεχνικής να ζωγραφίζει πάνω στις φωτογραφίες που έχει τραβήξει. 

Στην εποχή μας οι περισσότεροι αισθανόμαστε αγχωμένοι και φυσικά βιώνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κατάστασης.

Είναι μια απλή λέξη που μπορεί να κάνει θαύματα κατά του άγχους, αυτό θα επιτευχθεί με την θέαση των έργων του Γιώργου Μοσχοβίτη, της Ελένης Σιμώνης, της Ίριδας Σπίνουλα, του Μανιού Παπαδογιάννη, της Μαρίας – Ελένης Θαλασσινού και της Τίλντα Αμπαστάδο που απελευθέρωσαν τον δημιουργικό εαυτό τους και θα μας μεταδώσουν το αίσθημα της ηρεμίας και της χαλάρωσης.

Επιμέλεια έκθεσης Μοσχοβίτης Γιώργος

Συμμετέχουν:

Γιώργος Μοσχοβίτης

Ελένη Σιμώνη

Ίριδα Σπίνουλα

Μάνιος Παπαδογιάννης

Μαρία-Ελένη Θαλασσινού

Τίλντα Αμπαστάδο


Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr