Η MYRO gallery υποδέχεται τον Καρόζα Αλέξανδρο στην εικαστική έκθεση “ΕΙΣΒΟΛΗ” της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Έμπνευση και Επιμέλεια
Χρύσα Μπαρζόκα https://www.facebook.com/chris.alevra

https://www.facebook.com/epimonitexni/

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ εισβάλει και αιφνιδιάζει άλλη μια φορά την πραγματικότητα, διαταράσσοντας με χρώμα και δημιουργίες την καθημερινότητα του πολυχώρου διασκέδασης της Πύλης Αξιού.

170 μοναδικά έργα τέχνης επικοινωνούν με το κοινό στην γκαλερί και τις αίθουσες αναμονής του χώρου.

Η συλλογικότητα 37 καλλιτεχνών αναδεικνύει ότι η τέχνη πρέπει και οφείλει να πηγαίνει κοντά στο κοινό… Ώστε να μεταδίδει τα ανάλογα ερεθίσματα κατά την θέαση ή και μετά από αυτήν… Έτσι οι αισθήσεις και οι κραδασμοί μπορούν να συνομιλούν με τον θεατή ώσπου η μυστική αυτή συνομιλία να γίνεται κτήμα του …

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 19.00 σας περιμένουμε όλους στον άνετο πολυχώρο της πύλης Αξιού με όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς…

Ποια η θεματολογία των έργων σας σε αυτή την πολιτισμική ΕΙΣΒΟΛΗ; Τα συγκεκριμμένα έργα προσπαθούν να εκμαιεύσουν συναισθήματα από το ασυνείδυτο και με την αποδόμηση ανθρώπινων μορφών, κυρίως γυναικείων.

Ποια είναι η πηγή έμπνευσής σας; Ενα μεγάλο κομμάτι της έμπνευσής μου προκύπτει απο βιώματά μου στην πορεία της μέχρι τώρα ζωής μου καθώς επίσης και η μουσική που ακούω καθημερινά.

Έσεις οι καλλιτέχνες είστε χαρισματικοί. Έχετε ασχοληθεί και με κάποια άλλη μορφή τέχνης; Μέχρι τώρα δεν είχα την τύχη να ασχοληθώ με άλλη μορφή τέχνης, δεν το αποκλείω όμως να συμβεί στο μέλλον.

Υπήρξε άλλος καλλιτέχνης στην οικογένεια και αν ναι πόσο σας επηρέασε στις επιλογές σας; Ο αδερφός μου με τον οποίο είμαστε πολύ δεμένοι. Ασχολείται με την μουσική και η αλήθεια είναι οτι έχω επηρεαστεί αρκετά απο αυτόν.

Τηλέφωνο: 231 0269187
email: gallerymyro@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/myrogallery
Instagram: www.instagram.com/myrogroup
polismagazino.gr
Χορηγός Επικοινωνίας