Η Καίτη Τομαζίνου ανυπομονεί να ανοίξει το studio μακιγιάζ της!

Η Καίτη Τομαζίνου, η make-up artist των διασήμων, χρειάστηκε το διάστημα της πανδημίας να αποχωριστεί το αγαπημένο της επάγγελμα, να ομορφαίνει, δηλαδή, τις γυναίκες με τα μακιγιάζ της και να τις κάνει να χαμογελούν.

Το studio της, που τόσο της έλειψε, λειτούργησε για όσο επέτρεψαν τα μέτρα, φυσικά τηρώντας όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς κανονισμούς και προσφέροντας μια μικρή ανάσα χαράς σε όλες τις γυναίκες.

Με την χαλάρωση των μέτρων προστασίας και με το άνοιγμα της αγοράς, η αγαπημένη make-up artist δηλώνει αισιόδοξη και σκέφτεται θετικά για το μέλλον, προβλέποντας ότι σύντομα θα μπορεί να υποδέχεται κόσμο στο studio της.

Η καταξιωμένη make-up artist ανυπομονεί να επιστρέψει στον χώρο που τόσο αγαπά, το studio της, και να δημιουργήσει με την φαντασία της, τα εργαλεία μακιγιάζ της και το ταλέντο της. Στόχος της είναι, να κάνει όλες τις γυναίκες να νιώσουν ανανέωση και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που τόσο τους έχουν λείψει όλο αυτό τον καιρό.

«Η κατάσταση της πανδημίας μας έχει κουράσει, σίγουρα, όλους και μας έχει μειώσει, ολοφάνερα, την διάθεση. Οι συνθήκες οι οποίες ζούμε είναι δύσκολες και μπορούμε να τις ξεπεράσουμε, μόνο με υπομονή και αισιοδοξία. Η απουσία από το studio μακιγιάζ μου και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω τις γυναίκες που με εμπιστεύονται, παρά μόνο διαδικτυακά, μου στοίχισε και με στεναχώρησε. Καταλαβαίνω, όμως, ότι η προσπάθεια για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι περισσότερο σημαντική, και ελπίζω σύντομα να είναι εφικτό να ανοίξω τις πόρτες του studio μου και να δημιουργήσω ξεχωριστά μακιγιάζ!» μας ανέφερε συγκεκριμένα η ίδια.

Η Καίτη Τομαζίνου έχει σπουδές στην αισθητική και στο επαγγελματικό μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα special effects στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της σε διακεκριμένα σεμινάρια και με την τεράστια εμπειρία της στο χώρο, αποτελεί τη Νο1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make up artists της Ελλάδας. Η εμπειρία της Καίτης Τομαζίνου σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα, το ταλέντο της και την αγάπη της για το επάγγελμά της, της επιτρέπουν να συνθέτει μοναδικά μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες επιθυμούν.

Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision. Στα αξιοσημείωτα της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της, στη διδασκαλία ομάδα 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ, στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Καίτης Τομαζίνου στο Facebook:
https://www.facebook.com/makeupart.kaititomazinou/