Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου Club

Καλεσμένοι της ο Κώστας Χατζής (4/3) και η Ρένα Μόρφη (11/3)

Η Γιάννα Βασιλείου, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες της εμφανίσεις, επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Club, για δύο Σάββατα, στις 4 και 11 Μαρτίου, με δύο εξαιρετικούς καλεσμένους.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, η Γιάννα υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή και δημιουργό Κώστα Χατζή για να μας χαρίσουν παρέα τις αγαπημένες διαχρονικές του επιτυχίες (Απ’ το αεροπλάνο, Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει, Κι ύστερα) και το Σάββατο 11 Μαρτίου υποδέχεται τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη για μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης και χορού!

Με μουσικές εκπλήξεις και παντρέματα “ευγενώς λαϊκά”, θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με πασίγνωστα τραγούδια του έντεχνου και όχι μόνο ρεπερτορίου, επιλογές πάντα μέσα από το προσωπικό της πρίσμα και με σύγχρονη προσέγγιση. Θα τραγουδήσει ζωντανά και δικά της τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως το “Έλα μάτια μου“, το “Θέλει ο Έρωτας Αέρα” και τα “Λόγια Αγάπης” δίνοντας το αποτύπωμα της βραδιάς μέσα από την ερμηνεία της και την επιβλητική σκηνική της παρουσία.

Σάββατο 4 και 11 Μαρτίου, η Γιάννα Βασιλείου ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Club. Δύο βραδιές με μουσικές και τραγούδια που μας συγκινούν και μας διασκεδάζουν. 

Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παλάκας

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Μακράκης

Executive producer: Λευτέρης Παπαδάκης 

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφία αφίσας: Κώστας Αυγούλης 

Σταυρός του Νότου club Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος

Ώρα έναρξης: 22.30

Γενική Είσοδος:12 ευρώ (Το εισιτήριο αφορά στην είσοδο στο χώρο)

www.stn.gr