Εργαστήρι Φωτογράφισης Ανδρικού Καλλιτεχνικού Γυμνού στο στούντιο

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Στο  CINEMARIAN (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, 300 μ. από το Μετρό Φιξ)

Ώρες: 19:00 – 21:00

Κόστος: 30 ευρώ

Θα υπάρχουν τρία μεγάλα φώτα (soft box) κι ένα σποτ, μαύρο φόντο, ανακλαστήρας.

Το μοντέλο μας, ο Μάνος, είναι επαγγελματίας ηθοποιός και μοντέλο και ιδιαίτερα εμφανίσιμος.

Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο), καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά τις ρυθμίσεις της μηχανής τους, το φωτισμό και τις πόζες. Το φως επιτρέπει να μην ανεβάσουν πολύ το ISO. Προαιρετικά φέρνουν αντικείμενα (props) που θα τους βοηθήσουν να σκηνοθετήσουν  τις λήψεις τους. Καπέλα, υφάσματα κι ότι άλλο επιθυμούν.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 5 το 2023,  ενώ η έκθεση ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 4 έγινε στο Cinemarian  3 – 5 Ιουνίου 2022 κι εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες!

Προσοχή: Στο συγκεκριμένο εργαστήρι οι συμμετέχοντες φωτογράφοι θα υπογράψουν δήλωση ότι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν εμπορικά τις φωτογραφίες αυτές. Ο λόγος είναι ότι το μοντέλο μας εκπροσωπείται από εταιρία που έχει τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα των φωτογραφιών του. Φυσικά μπορούν να αξιοποιηθούν οι φωτογραφίες για την ιστοσελίδα μας, εκθέσεις κλπ. (ερασιτεχνική χρήση).

Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το μοντέλο μας και είναι της Ρένας Γιαννιουδάκη.

Κρατήσεις θέσεων: [email protected] (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι  Γυμνού)

Για περισσότερες εκδηλώσεις μας (μαθήματα φωτογραφίας για προχωρημένους κι αρχάριους, σεμινάριο κινηματογράφου, σεμινάρια ιστορίας της τέχνης  κ.ά.) δείτε στο: www.akatsikoudis.blogspot.com

Οι εκδηλώσεις της φωτογραφικής μας ομάδας (πολλές είναι δωρεάν) εδώ:

diafragma26.gr