Εγκαίνια Έκθεσης Εκατό (100) Επιλεγμένων Φωτογραφιών της “Συλλογής” του δημοσιογράφου Γιάννη Καμπούρη

Το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας έχει την τιμή, να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης εκατό (100) επιλεγμένων φωτογραφιών της “Συλλογής” του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γιάννη Καμπούρη, που θα πραγματοποιηθούν, την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, στην ισόγειο αίθουσα του επί της οδού Αγγελάκη 13 Μεγάρου Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. με θέμα: “Πως βίωνε o Ντίνος Χριστιανόπουλος την καθημερινότητα”.

Η εν λόγω έκθεση, αποτελεί φόρο τιμής στο κορυφαίο λογοτέχνη της πνευματικής μας πόλης, καταξιωμένο ποιητή, διαπρεπή διανοητή και προσωπικό μου φίλο Ντίνο Χριστιανόπουλο, ευλαβική δηλονότι προσφορά από τα βάθη της ψυχής μου, για όσα εξαίσια κείμενα χάρισε ως διαρκή παρακαταθήκη στη δική μας γενιά και παρεχώρησε αφειδώλευτα στους επιγενόμενους.

Τρία (3) χρόνια από την εις Κύριον εκδημίαν του, σηματοδοτούν ατελείωτες ώρες περισυλλογής, όλων όσοι αποτελούσαμε τον στενό φιλικό τοι) Κύκλο, ενώ καταγράφουν -ταυτόχρονα με το έλλειμα της πρωτοποριακής και ασυμβίβαστης σκέψης τΟι]- και την απομείωση μιας τρυφερότητας μοναδικής, που έκρυβε επιμελώς μέσα του για τους συνανθρώπους του.

Ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου θα απαγγείλει ποιήματα του Ντίνου Χριστιανόπουλου και ο κ. Καμπούρης θα δωρίσει το βιβλίο: “Συνεντεύξεις προσωπικοτήτων για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο” σε όσους παραβρεθούν στα εγκαίνια.

Θα επακολουθήσει δεξίωση

Διάρκεια έκθεσης: 19 έως 28 Ιουνίου 2023.

Ωρες επίσκεψης: 09:00 έως 14:00 και19:ΟΟ έως 21:00.