Διαδικτυακό σεμινάριο Συναισθηματικής Διαλεκτικής

Έναρξη 6 Δεκεμβρίου

Σε κάθε άνθρωπο υπάρχει η σπίθα της δημιουργίας. Η δημιουργία τέχνης δεν αφορά μόνο τους καλλιτέχνες, αφορά όλους τους ανθρώπους. Η ανάγκη αυτή δεν έχει ηλικία, φύλο, ούτε κοινωνικό στάτους.

Η τέχνη προσφέρει έναν πλούτο συναισθημάτων, που με την σωστή καθοδήγηση οδηγεί σε μονοπάτια αυτογνωσίας και κάθαρσης.

Μας κάνει πιο παρατηρητικούς, μειώνει αποτελεσματικά το άγχος, ενισχύει την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και μας βοηθάει να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η Τέχνη σώζει και σε μαθαίνει να βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια ,σου προσφέρει καλή διάθεση και ελευθερία σκέψης, ακόμα και σε μέρες καραντίνας και εγκλωβισμού.

Η μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», που έχει δημιουργήσει και διδάσκει εδώ και 17 χρόνια ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, χρησιμοποιεί την τέχνη της υποκριτικής και με άξονα την συναισθηματική νοημοσύνη, βοηθά τους συμμετέχοντες στην ενδυνάμωση του εαυτού τους, στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων τους, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και στην ουσιαστική επικοινωνία.

Αυτή την δύσκολη περίοδο της καραντίνας, δεν μένουμε αδρανείς αλλά συνεχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους δράσης που μας κρατούν υγιείς. Για τον λόγο αυτό ξεκινάει ένας νέος διαδικτυακός σεμιναριακός κύκλος, με ασκήσεις και τεχνικές προσαρμοσμένες στην οθόνη.

Έναρξη 6 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες/ δηλώσεις συμμετοχής στο 6946 105520.

Στέλιος Καλαθάς
Ηθοποιός, Σκηνοθέτης [email protected]

Facebook: http://www.facebook.com/theatro33

Blog: http://synaisthimatikhdialektikh.com