Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντώνη Φιλιππαίου

Γράφει η Εύα Πετρόπουλου Λιανού

Αγαπημενοι μου φίλοι και φίλες έχω την μεγάλη χαρά και τιμη μετά από τόσο καιρο μαζί με τις Εκδόσεις μου “ΚΑΚΤΟΣ” και την αγαπημένη μου φίλη και διοργανώτρια παρουσιασεων βιβλίων, Ιωάννα Κουρετα να σας προσκαλέσουμε στην πρωτη επίσημη Παρουσίαση της νέας μου Ποιητικής Συλλογής “SILENTIUM”- “EΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ” που θα πραγματοποιηθει την ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ στο υπέροχο γραφικό και εμβληματικό ΚΑΦΕ ΜΕΛΙΝΑ στην ΠΛΑΚΑ την “Γειτονιά των Θεών” όπως την ονομαζουν παρέα με εξαιρετικούς και ξεχωριστούς ομιλητές που έχω την τιμη και την χαρά να τους φιλοξενώ και να μιλήσουν για το έργο μου!

Σας αναμενουμε με χαρά όλους για μια όμορφη γιορτή ποιησης. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και ποιήτρια κυρία Αγγελικη Ψακη- Κωβαίου  που έχω την τιμή να ειμαι και μέλος της ΠΕΛ από αυτή την χρονιά.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 

Νίνα Διακοβασιλη, Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Tεχνων λόγου και Επιστημών Ελλάδος-Εικαστικος  

Λεόντιος Πετμεζάς, ιστορικός Τέχνης-Κριτικος Λογοτεχνιας

Εύα Πετροπούλου -Λιανού, συγγραφέας παιδικής Λογοτεχνίας -ποιητρια -διευθυντρια για τον τομέα Παιδικής Λογοτεχνιας Latino on time books Μεξικο

Αντιγόνη Χιονιδου, δημοσιογράφος -make up artist

Θα προλογίσει ο Γιώργος Προεστός φιλόλογος και επιμελητής κειμενων.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά η εξαιρετική Λίνα Ροδοπούλου με συνοδεία Άρπας και θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση του Αντώνη Φιλιππαιου.