Γεύμα αγάπης με δημόσια πρόσωπα για την ενίσχυση της ΑμΚΕ «ΚINITRO»

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στο εστιατόριο θαλασσινών «Ε/Γ Ταξιδεύοντας στα Βόρεια» στη Νέα Ερυθραία θα πραγματοποιηθεί το νέο «Σπουδαίο Γεύμα». Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την υποστήριξη της ΑμΚΕ «ΚINITRO» και πιο συγκεκριμένα για το εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα “Labyrinth of Senses” σε θέματα αναπηρίας.

Φυσικά από την βραδιά δεν θα λείπουν αγαπημένα δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο για να υποδεχτούν, να σερβίρουν και να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους. Μεταξύ των παρευρισκομένων θα είναι ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο κωμικός Αριστοτέλης Ρήγας, η personal trainer Ειρήνη Κολιδά, ο mentalist Amazing Dio, ο ιδρυτής των “The Speakers” Απόστολος Κουμαρίνος, και η συγγραφέας του βιβλίου «Η ζωή μου με τον Γιάννη» Άδα Σταματάτου.

Μετά την επιτυχία του πρώτου «Σπουδαίου Γεύματος» που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022, τα «Σπουδαία Events» επιστρέφουν με ένα ακόμα γεύμα αλληλεγγύης και ενίσχυσης με άρωμα θάλασσας αυτή την φορά.

Facebook Event: https://facebook.com/events/s/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF/534722808661426/

Διατίθενται δύο γευστικά menu με κρασί στα 25€ και 35€. Απαραίτητη η προ-αγορά εισιτηρίου από την TicketServices. Αφού κλείσετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα το εστιατόριο στο 2106201572 για να πραγματοποιήσετε κράτηση τραπεζιού.

Πληροφορίες και εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/spoudaio-gevma/ 

Να σημειωθεί πως αυτό το γεύμα αγάπης προέκυψε από ψηφοφορία στο διαδίκτυο στην οποία συμμετείχαν 4.667 άτομα. Το κοινό μεταξύ άλλων επέλεξε τον οργανισμό «Κίνητρο» να υποστηριχθεί με αυτό τον πρωτότυπο και γευστικό τρόπο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του οινοποιείου «Κτήμα Μουσών» και του εστιατορίου «Ε/Γ Ταξιδεύοντας».

Λίγα λόγια για την «ΚINITRO» και το πρόγραμμα “Labyrinth of Senses”

Η «ΚINITRO» ιδρύθηκε με στόχο να αποτελέσει μία πρωτοβουλία βιωματικής εκπαίδευσης που προάγει τη γόνιμη αλληλεπίδραση των μελών της κοινωνίας καταρρίπτοντας στερεότυπα. Στόχος της είναι μέσα από διαδραστικά εργαστήρια οι συμμετέχοντες να οξύνουν τη δημιουργική περιέργειά τους, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Η βασικότερη υπηρεσία της είναι το “Labyrinth of Senses”, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και βραβευμένο από τον Ο.Η.Ε. και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το συγκεκριμένο project έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 2000 εκδηλώσεις και έχει διεξαχθεί με επιτυχία σε πάνω από 35.500 άτομα σε 22 χώρες.

Με λίγα λόγια:

Εκδήλωση: Σπουδαίο Γεύμα ενίσχυσης του οργανισμού «KINITRO»
Ημερομηνία: Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023
Χώρος: Εστιατόριο Θαλασσινών «Ε/Γ Ταξιδεύοντας στα Βόρεια»

Αναλυτικά τα menu και αγορά εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/spoudaio-gevma/  

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 6201572

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info: [email protected]