Βραβεύσεις Διακεκριμένων Αποφοίτων του LSE στη Βρετανική Πρεσβεία

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Social Sciences μαζί με τους βραβευμένους, στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη. Από αριστερά: Άννα Παπαδημητρίου, ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, Professor Kevin Featherstone, Χλόη Λασκαρίδη, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Μαριάννα Λάτση, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, εξοχώτατος Πρέσβης Matthew Lodge, Ιζαμπέλλα Τσίρμπα, Μαρία Νικόλτσιου, Μαίη Ζαννή και Θοδωρής Καλαμπόκης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE (HAALSE), στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία στην Αθήνα, όπου τιμήθηκαν διακεκριμένοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου για το έργο και την προσφορά τους.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος βράβευσε τους εξής τέσσερις απόφοιτους: την κα. Μαριάννα Λάτση, την κα. Χλόη Λασκαρίδη, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια και τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο. Ενώ το πέμπτο βραβείο απονεμήθηκε τιμητικά στον κ. Kevin Featherstone, Επικεφαλής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE και σημαντικό φιλέλληνα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με μήνυμά της η Director του LSE Baroness Minouche Shafik, η οποία εξήρε την επιτυχή πορεία του Συλλόγου και την προσωπική συμβολή του Προέδρου Βασίλη Αποστολόπουλου.

Στην ομιλία του ο Δρ. Αποστολόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Αποφασίσαμε σήμερα να τιμήσουμε κάποιους αποφοίτους που με την πορεία τους και το αποτύπωμά τους τιμούν το πανεπιστήμιο αλλά και αποτελούν υγιή πρότυπα στους τομείς τους».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χάρης Θεοχάρης, σειρά βουλευτών, Γενικών Γραμματέων, αξιωματούχων, Πρεσβευτών ξένων χωρών, κορυφαίων δημοσιογράφων, εκδοτών και πλέον των 150 επιφανών Ελλήνων αποφοίτων του LSE.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεντρική ομιλία του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της ενεργειακής ασφάλειας.