Βαρελάς: Η εταιρεία που επί 45 χρόνια διαπρέπει εντός και εκτός Ελλάδος!

Με σταθερή πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design ηγείται στον κλάδο των ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ειδών μπάνιου και κουζίνας αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία έχουν εμπιστευτεί την εταιρία για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, αλλά και οι ιδιώτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε τους όνειρο μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων.

Με δραστηριότητα που εκτείνεται σε Ελλάδα και εξωτερικό, η εταιρία βρίσκεται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων δηλώνοντας παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και παρακολουθώντας τις νέες τάσεις του κλάδου. Όντας ανθρωποκεντρική, η εταιρία Varelas Home Design καταφέρνει να επιβιώσει σε περιόδους κρίσης με εργατικότητα, πείσμα και επιμονή λειτουργώντας υπέρ του πελάτη με έξυπνες προσφορές, νέες λύσεις και εναλλακτικά υλικά με αποκορύφωμα την δημιουργία ενός ιδιαίτερου showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο όπου οι πελάτες με συνοδεία αρχιτεκτόνων θα μπορούν να δουν από κοντά τις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της εταιρίας ακόμα και πέρα του ωραρίου των καταστημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρία απευθύνεται σε μια ομάδα πελατών που έχουν περιορισμένο χρόνο ή και αδυναμία να επισκεφτούν το φυσικό κατάστημα στις ώρες λειτουργίας του, καθώς επίσης μπορεί να δυσκολεύονται να αποφασίσουν μέσα από ένα κατάλογο.

Site: http://varelas.com.gr
Facebook: http://Varelas Home Design
Instagram: http://varelasgr