Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την ΠΕΔΚΜ ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Ευρύτατη στήριξη από δημάρχους και στελέχη της αυτοδιοίκησης

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλεί ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Εμπορικό Κέντρο Limani Center, 26ης Οκτωβρίου 43).

Ο επί 6 συνεχείς θητείες δήμαρχος θα ανακοινώσει την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής ενός ισχυρού υπερκομματικού σχήματος για μια πραγματικά ανεξάρτητη και ισχυρή αυτοδιοίκηση.

Ήδη στο πλευρό του συντάσσονται ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου όπως και σχεδόν το σύνολο των δημάρχων της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας.

Ενωμένοι οι αυτοδιοικητικοί μπορούμε να κάνουμε τους δήμους πρωταγωνιστές με πόρους, μέσα και προσωπικό. Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρές αυτοδιοικήσεις. Οι ίδιοι οι συμπολίτες μας το απαιτούν. Κανείς δήμος δεν θα αισθάνεται μόνος στον καθημερινό αγώνα του. Η δημιουργική μας προσπάθεια ξεκινά.