Αλλάξτε τρόπο ζωής με φρέσκο φαγητό καθημερινά στην πόρτα σας

Η Taste & Diet, 24 χρόνια τώρα στο χώρο της σωστής και υγιεινής διατροφής, προσφέρει καθημερινά γευστικές λιχουδιές και γλυκά, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα υλικά, σε λογικές τιμές και παραδίδοντας όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.

Στόχος της Taste and Diet είναι να χάσετε τα περιττά κιλά εύκολα, ενώ φροντίζει ο προσωπικός σας διαιτολόγος να είναι στη διάθεσή σας όλη μέρα, κάθε μέρα.

Το Classic μενού αγγίζει τις 1300 θερμίδες (kcal) μ.ό. ανά ημέρα και αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο μενού, βασισμένο στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους τρώγοντας υγιεινά και γευστικά, χωρίς στερήσεις. Περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό με σαλάτα, δείπνο αλλά και ένα επιδόρπιο για όσους δεν μπορούν να παραλείψουν το γλυκό από τη διατροφή τους. Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους.

Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους. Γιατί είναι απολαυστικό να σε φροντίζουν!