«Όσα είπα»: Το νέο βιβλίο του Μάριου Λεβέντη

Από τις Εκδόσεις Οδός Πανός κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Μάριου Λεβέντη «Όσα είπα». Ο σημαντικότερος δημιουργός της γενιάς του, με την πολύτιμη σοφία της σκέψης του, επανέρχεται με ένα βιβλίο ζωής, μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον άνθρωπο.

Σημείωμα του δημιουργού

Τώρα που όλα γύρω μας δείχνουν να παραιτούνται απ’ τις αξίες τους, όσα είπα έρχονται να παρακινήσουν, να υπενθυμίσουν, να καλλιεργήσουν το συναίσθημα και να βοηθήσουν στην πρόοδο της ψυχής για όσα θεωρούνται ακατόρθωτα, αυτονόητα ή αιώνια δικά μας.

Βιογραφία: Ο Μάριος Λεβέντης γεννήθηκε το 1997 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων. Εξέδωσε θεατρικά έργα, ποιήματα, δοκίμια. Αυτό είναι το 10ο βιβλίο του.  
Έργα του: «Μωβ με γκρι» (Διάνυσμα, 2015), Η δεύτερη άνοιξη» (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2016), «Τελευταία απόστροφος» (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2017), «Αυτόγραφο» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2018), «Μετρητά» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2019), «Πόστερ» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2020), «Φοβισμένη επαρχία» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2021), «Κρουασάν» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2022), «Παπιγιόν» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2023), «Όσα είπα» (Εκδόσεις Οδός Πανός, 2023).        

“Όσα είπα” σε όλα τα βιβλιοπωλεία.