«Ψυχές από Χρήμα – Όσα δεν είπα» Της Ζήνας Κουτσελίνη

Οι εκδόσεις CREAMY W BOOKS συνεχίζουν δυναμικά στον δρόμο της επιτυχίας.

Μετά το Best Seller «Μία σελίδα την ημέρα…» της Ζήνας Κουτσελίνη, έρχεται η επανέκδοση του πρώτου της βιβλίου με νέο τίτλο «Ψυχές από χρήμα – Όσα δεν είπα»!

Αλήθειες από τον φανταστικό κόσμο της τηλεόρασης, που περιγράφονται μυθιστορηματικά, με γνώριμους πρωταγωνιστές, όπως η ίδια τους έζησε! Όσα δεν είπε, λοιπόν…

Ένα μυθιστόρημα με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να τις αφηγηθεί… Από σήμερα σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

«Ψυχές από Χρήμα – Όσα δεν είπα»
Από τις εκδόσεις CREAMY W BOOKS!

Τηλεόραση, λάμψη, μόδα, ομορφιά, χρήμα. Το όνειρο που θέλουν να κατακτήσουν πολλά νέα παιδιά. Πόσο εύκολη όμως είναι η διαδρομή τους από το ξεκίνημα μέχρι την επιτυχία; Και τι μυστικά κρύβει στην πορεία της; Πόση ευτυχία και πόσο πόνο;

Η Εβελίνα, η ηρωίδα μας, ξεκίνησε με όνειρα από τη μικρή επαρχιακή της πόλη για το μεγάλο ταξίδι στην πρωτεύουσα που ονειρεύτηκε από παιδί: Να αποκτήσει όσα της έλειψαν. Να συναντήσει το είδωλό της, που από μικρή έκανε πρόβες μπροστά στον ραγισμένο της καθρέφτη… Πώς; Με το να γίνει τηλεπαρουσιάστρια. Πετυχημένη. Όμορφη. Πλούσια. Να τη ζηλεύουν οι γυναίκες και να την ποθούν οι άντρες.

Με ποιο κόστος, όμως, θα ενσάρκωνε το όνειρό της; Αυτό είναι κάτι που θα το βιώσει από τα πρώτα της βήματα στον κόσμο τής σόουμπιζ!
Εκεί που η έννοια της φιλίας είναι απλά βιτρίνα. Εκεί που ο έρωτας ξεπουλιέται για το σεξ. Εκεί που η προδοσία γίνεται τρόπος ζωής. Εκεί που θα ξεπεράσει το είδωλό της.
Πόσο πάτο έπρεπε να πιάσει η ηρωίδα μας, για να γίνει μία ακόμη σταρ; Με ποιο αντίτιμο θα πληρώσει την αμφιλεγόμενη επιτυχία της; Πόσο οδυνηρή θα είναι η πτώση της;

Ένα μυθιστόρημα που απομυθοποιεί τη λάμψη κάποιων διάσημων αστέρων, μέσα από έναν κόσμο ομορφιάς, γεμάτο παγίδες, ίντριγκες, προδοσίες, σεξ. Ένα μυθιστόρημα που κόβει την ανάσα για όσα υποπτευόμαστε, μα δεν γνωρίζουμε… Αληθινές ιστορίες τηλεόρασης από πρωταγωνιστές δεκαετιών!

Πραγματικά γεγονότα, tv stars, άνθρωποι του τηλεοπτικού γίγνεσθαι, κοινά μυστικά, ίντριγκες και υπέρμετρη φιλοδοξία! Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι στρωμένος σίγουρα από ροδοπέταλα… Οι κρυφοί δαίμονες κυριεύουν και στοιχειώνουν το χρυσό περιτύλιγμα της κορυφής. Όλα αποκαλύπτονται αβίαστα, απροκάλυπτα και άπνευστα από το χέρι της συγγραφέως-πλάστη, που δεν είναι άλλη από τη μυσταγωγό της τηλεοπτικής πραγματικότητας, Ζήνα Κουτσελίνη.

Το βιβλίο της παίρνει πάλι σάρκα και οστά από τις εκδόσεις «CREAMY W BOOKS».