Χαμογελάστε ξανά με την επιστημονική βοήθεια του ZAB Implant Specialists

Η επιστημονική ομάδα του ZAB Implant Specialists ιδρύθηκε από τους πρωτοπόρους Δημήτριο Ζαμπάρα (Δ/ντης), Σπυρίδων Μπουμπούλη και Αθανάσιο Σπανό που ασχολούνται με την οδοντιατρική εμφυτευματολογία από το 1988. Η επιστημονική ομάδα πλαισιώνεται από συνεργάτες όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων όπως περιοδοντολόγο, ενδοδοντιστή, γναθοχειρούργο, παιδοδοντίατρο, και ορθοδοντικό.

Κύρια ειδίκευσή μας είναι η εμφυτευματολογία και η οστική ανάπλαση, ωστόσο ασχολούμαστε και με κλασικές οδοντιατρικές εργασίες, προσθετική και αισθητική οδοντιατρική.

Η ομάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις οδοντιατρικών εμφυτευματικών αποκαταστάσεων (χειρουργικό και προσθετικό στάδιο, παρακολούθηση εμφυτευμάτων), ενώ έχουν εφαρμοστεί κλινικά όλα τα γνωστά συστήματα εμφυτευμάτων.

Σημαντική πληροφορία για τον ασθενή που επιθυμεί την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων είναι πως σε περίπτωση απουσίας οστού, η διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων δε θα πραγματοποιηθεί σωστά. Η ομάδα μας, πρωτοπόρα στην ανάπλαση του οστού, είναι ικανή να αναπλάσει το οστό – εάν κριθεί αναγκαίο – με οστικά μοσχεύματα, έτσι ώστε να τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα επιτυχώς.

Συνδυάζοντας την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση του ιατρικού team της ZAB implants specialists, την καθοδήγηση του Δ/ντου κ. Δημητρίου Ζαμπάρα, την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία με τη χρήση των εξελιγμένων τεχνολογιών, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Με δεδομένο πως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων εξασφαλίζει στον ασθενή οριστική λύση, είναι απαραίτητο να υπάρχει μακροχρόνια υποστήριξη και είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε. Επομένως, εφαρμόζουμε ένα ενδεδειγμένο σύστημα επανελέγχου κάθε έξι μήνες, όπου γίνεται λεπτομερής έλεγχος των εμφυτευμάτων και καθαρισμός από την περιοδοντολόγο μας.

Το άρτιο αποτέλεσμα αποτελεί βασική αρχή του ιατρείου μας, γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή πολύπλευρα. Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η προοπτική οποιασδήποτε οδοντιατρικής θεραπείας μπορεί να είναι αποθαρρυντική, στόχος μας είναι η δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας. Η στενή σχέση οδοντιάτρου – ασθενούς, καθώς και η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και οι υψηλές οδοντιατρικές τεχνικές της ομάδας, οδηγούν στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Επιδίωξή μας είναι η πλήρης αποκατάσταση και η μακροχρόνια διατήρηση ενός θεραπευτικού αποτελέσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του ZAB Implant Specialists : https://www.zabimplants.com/