Χαλαρή και με στυλ η Φαίη Σκορδά με περιδέραιο MICHAS

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, οργάνωσε ένα μοναδικό giveaway στο λογαριασμό της στο Instagram, για κάθε θαυμάστρια και follower που ήθελε να διεκδικήσει ένα απαράμιλλο περιδέραιο από το κοσμηματοπωλείο MICHAS στην Κηφισιά.

Η Φαίη, μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και έχει αγαπηθεί για το στυλ και τη καλαισθησία της, τα οποία και αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Δεν θα μπορούσαν οι αναρτήσεις της στο Instagram να αποτελούν εξαίρεση.

Σε μία χαλαρή και σχεδόν ιδιωτική φωτογράφηση που αποπνέει πάραυτα, αβίαστη φινέτσα και κομψότητα, η παρουσιάστρια απαθανατίζεται στο κρεβάτι με το περίτεχνο περιδέραιο από το κοσμηματοπωλείο MICHAS, που τραβά το βλέμμα και προσφέρει πολυτέλεια αλλά και αριστοκρατική αίσθηση στην εικόνα.

Το κοσμηματοπωλείο MICHAS είναι γνωστό για τα μοναδικής αισθητικής και ποιότητας κοσμήματα και είναι, αδιαμφισβήτητα, το καλύτερο μέρος για να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Κάθε κομμάτι αποτελεί ένα έργο τέχνης γεννημένο από τα χέρια του Αριστείδη Μίχα, για να στολίσει το σώμα σας και να σας χαρίσει τη πιο όμορφη πολυτέλεια.

Επισκεφτείτε το κοσμηματοπωλείο MICHAS, Κολοκοτρώνη 9 στη Κηφισιά και διαδικτυακά στο eshop http://www.michas-watches.gr.