Το Σάββατο 20 Μαρτίου στο MEGA CINEMA

10:00 ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Το πρόσφατο ειδύλλιο ανάμεσα στον εργένη Νικ και τη Σούζαν, χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, απειλείται! Καθώς η Σούζαν είναι αναγκασμένη από τη δουλειά της να βρίσκεται στο Βανκούβερ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Νικ προσφέρεται να συνοδέψει τα παιδιά της ως εκεί! Τα πιτσιρίκια, όμως, που δεν συμπάθησαν ποτέ κανέναν φίλο της μαμάς τους, είναι αποφασισμένα να του κάνουν τη διαδρομή μαρτύριο….
Πρόκειται για μια τρελή κωμωδία με τον ‘Αϊς Κιούμπ («Ανακόντα», «ΧΧΧ2’», «Τρεις ‘Ήρωες»), που έσπασε τα ταμεία στην Αμερική!

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2005 σε σκηνοθεσία Μπράιαντ Λέβαντ.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Άις Κιούμπ, Αλίσα Λάνάε Άλεν, Φίλιπ Ντανιέλ Μπόλντεν, Νία Λονγκ

14:00 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

Ο Θανάσης είναι ένας καλόκαρδος χημικός που εργάζεται στην επιχείρηση του Στέλιου Τεμπεσίρογλου και ενδιαφέρεται, αφενός να ανακαλύψει μια νέα πλαστική ύλη, και αφετέρου να παντρευτεί την όμορφη Φρόσω, γραμματέα του αφεντικού. Πετυχαίνει και τα δυο, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου καλείται για μετεκπαίδευση στο στρατό. Το αεροπλάνο του πέφτει στο Βιετνάμ και ο ίδιος κηρύσσεται αγνοούμενος. Όταν μετά απο δύο χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη γυναίκα του, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί το πρώην αφεντικό του, αλλά και να πάρει μερίδιο από τα κέρδη της ανακάλυψής του, την οποία έχει σφετερισθεί ο Τεμπεσίρογλου.

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 1971 σε σκηνοθεσία Πάνου Γλυκοφρύδη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Φιλιππίδης, Άννα Φόνσου, Αλέκος Τζανετάκος, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Μαρίκα Κρεββατά, Δημήτρης Καλλιβωκάς