Ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους makeup artists στην Ελλάδα

Γιάννης Μαρκετάκης

Η μακροχρόνια συνεργασία της Καίτη Τομαζίνου με τον διάσημο make up artist Γιάννη Μαρκετάκη στον τομέα των special effect, και με την σχολή MAKE Up Lab by Yiannis Μarketakis, που εδώ και χρόνια βγάζει καταξιωμένος επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς και των media, αποτέλεσε σημείο σταθμό για την Καίτη Τομαζίνου.

Καίτη Τομαζίνου, Γιάννης Μαρκετάκης

Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και εμπειρίας, ο Γιάννης Μαρκετάκης έχει δημιουργήσει και αναπτύξει μια μοναδική και πρωτοποριακή μέθοδο στην τέχνης του μακιγιάζ, την οποία θέλει να μοιραστεί με ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν και να επωφεληθούν από αυτήν. Δημιούργησε λοιπόν το Make Up Lab by Yiannis Marketakis, ένα εργαστήρι σύγχρονης μελέτης και εκμάθησης της τέχνης του μακιγιάζ.

Το Make Up Lab by Yiannis Marketakis βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στον κεντρικό δρόμο του Ψυρρή, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο και φιλοξενεί πρωϊνά και απογευματινά τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του μακιγιάζ και να μπορούν να βρουν άμεσα θέση στην αγορά εργασίας και για απόφοιτους και επαγγελματίες make up artists που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνική τους.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, ένας από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους makeup artists στην Ελλάδα, ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη του μακιγιάζ για περισσότερα από 15 χρόνια. Ο “μάγος” όπως τον αποκαλούν, έχει αφιερωθεί στην μόδα και στην ομορφιά, εκπροσωπώντας ένα από τα κορυφαία brand στον χώρο (MAX FACTOR) συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά (ELLE, Madame Figaro, Officiel, Vogue , ΒΗΜΑ donna , Γυναίκα κ,ά.) με αμέτρητα εξώφυλλα και editorials.