Το νέο παιδικό μουσικό πρόγραμμα της Άννας Κατσούλη “Kids Music Project by Anna”

Ήρθε για να χαρίσει λίγα παραπάνω χαμόγελα σε μικρά αλλά και …μεγάλα παιδιά, στη διάρκεια της δύσκολης περιόδου του εγκλεισμού, με όπλο της την Τέχνη και συγκεκριμένα το παιδικό τραγούδι!

Η Άννα Κατσούλη είναι μια νέα ερμηνεύτρια, μουσικός, τραγουδοποιός & μουσικοπαιδαγωγός! Προερχόμενη από μουσική οικογένεια,τραγουδά επί σκηνής από τα 12 της χρόνια,κατέχει δυο προσωπικές δισκογραφικές δουλειές και οι σημαντικές έως τώρα μουσικές συνεργασίες (Γ. Χατζηνάσιος, Ψαρογιώργης, Ζωή Τηγανούρια) της έχουν δώσει την απαιτούμενη δύναμη για να κυνηγήσει το όνειρό της!

Πέρα από τις 16ετείς μουσικές σπουδές της, η Άννα έχει σπουδάσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, έχει πρωτο-ερμηνεύσει τραγούδια για το εκπαιδευτικό-επιστημονικό περιοδικο «Το Παράθυρο», ενώ από 15 χρονών συμμετέχει και συνδιοργανώνει μουσικοθεατρικές παραστάσεις για παιδικό και ενήλικο κοινό.

Με αυτά τα καλλιτεχνικά εφόδια,η Άννα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα music project με διασκευές γνωστών & αγαπημένων παιδικών τραγουδιών, προκειμένου, όπως αναφέρει και η ίδια «να δημιουργήσει με την υπογραφή της ένα μουσικό υλικό κατάλληλο για παιδιά: με στίχους ελληνικούς αλλά και αγγλικούς, ώστε να τραγουδούν μαζί μας τα παιδιά όλου του κόσμου, με υπότιτλους στο κάτω μέρος του βίντεο, για την καλύτερη κατανόηση του τραγουδιού αλλά και ως κίνητρο μιας πιο ενεργητικής συμμετοχής κι όχι απλής παρακολούθησης ενός ακόμη video!»

Επισκεφθείτε το Youtube κανάλι της Άννας Κατσούλη εδώ:
https://www.youtube.com/user/annisong1

Δείτε το βίντεο «καλωσορίσματος» του music project εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=1TAW0H6KEAI

https://www.facebook.com/AnnaKatsouliMusic