Την Παρασκευη 19 Ιουνίου, η Αναστασία Ζαννή στο ΝΑΡΚΙΣΣΟ

Την Παρασκευη 19 Ιουνίου,η Αναστασία Ζαννή, η σοπράνο με τις sold out παραστάσεις σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Τόκιο κ.α., με τις εμφανίσεις μπροστάσε ηγέτες και ανθρώπους της τέχνης και των επιχειρήσεων, παγκοσμίου εμβέλειας, για μια και μοναδική εμφάνιση στο ΝΑΡΚΙΣΣΟ, με αφορμή τα γενέθλια της!

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, θα υποδεχθούμε τη μοναδική σοπράνο, με την χαρακτηριστική, γεμάτη αίσθημα φωνή, που θα ενώσει μουσικούς κόσμους, θα εκφράσει πάθη, έρωτες, όνειρα αλλά και αγωνίες, θα συνδέσει τραγούδια από διαφορετικές κουλτούρες, εποχές και είδη, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο την μαγεία της κάθε μελωδίας.

Όπως λεει η ίδια ”Θα πω τραγούδια που κρύβουν και μια ιστορία… και με ταξίδεψαν στον κόσμο τραγουδώντας, αλλά και τραγούδια από τον κόσμο της Ελληνικής μουσικής, που τόσο έχω αγαπήσει! Θέλω να τραγουδήσουμε μαζί, να γίνουμε μια παρεα, να ξεχαστούμε μέσα στις μελωδίες και τη φαντασία των στίχων”.

Η Αναστασία Ζαννή, θα παρουσιάσει την Παρασκευη 19 Ιουνίου, τα πολλά μουσικά πρόσωπα που διαθέτει και το μεγάλο πάθος της για την μουσική, που αποτελεί το διαβατήριο της για τις σκηνές του κόσμου, που συνεχώς αναζητά…

ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ-Garden

Αγίου Κωνσταντίνου 52 και Κηφισίας 115-Μαρούσι

Τηλέφωνα 2102138366 και 6932350770

Parking εσωτερικό (δίπλα στον ”Γρηγόρη”) με ασανσέρ που βγαίνει στην σάλα, αλλά και εξωτερικό, μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού.

Φαγητό 25ε κατ άτομο (με κρασι) Φιάλη 80ε απλή-95ε special

Κρασί από 18ε

Καλλιτεχνική επιμέλεια Πάνος Δερβός / Αναστασία Ζαννή

Ο Νάρκισσος λειτουργεί από Τετάρτη έως Κυριακή (κουζίνα από 21.00 έως 24.00)