Ο Στάθης Γεωργίου μιλάει για το πρώτο του τραγούδι που “χτυπάει” στο σφυγμό της εποχής

Ο Στάθης Γεωργίου, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Χτυπάει Το Κινητό Σου» σε δικούς του στίχους και μουσική.

Τι σε ώθησε να γράψεις αυτό το τραγούδι;
Σίγουρα η καθημερινότητα. Το κινητό μας έχει γίνει προέκταση του εαυτού μας. Πάντα όταν βρίσκομαι έξω παρατηρώ οτι οι περισσότεροι ασχολούνται με τα κινητά τους και δεν μιλάνε μεταξύ τους. Δυστυχώς νιώθω ότι ζούμε σε μια εποχή που προσπαθούμε να πείσουμε άγνωστους στα κοινωνικά δίκτυα ότι είμαστε καλά και περνάμε καλά. Ίσως βέβαια να ζηλεύω και λίγο!

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική;

Από μικρός έπαιρνα το τηλέφωνο του πατέρα μου που είχε λαϊκά τραγούδια και επειδή δεν μπορούσα να κατανοήσω το νόημα λόγω ηλικίας, έπαιρνα τη μουσική από ένα τραγούδι και έβαζα ένα δικό μου στίχο. Αργότερα ένιωσα έντονη την ανάγκη να γράφω και έτσι άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με τη μουσική.

Ασχολείσαι παράλληλα και με κάτι άλλο;

H κύρια ασχολία μου στην παρούσα φάση είναι το τραγούδι και να γράφω στίχους και μουσική.

Με ποιους άλλους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς;

Φυσικά θα ήθελα μελλοντικά να συνεργαστώ με καλλιτέχνες του λαϊκού ρεπερτορίου και περισσότερο θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί τους ως δημιουργός. Θα μου άρεσε ένας πολύ καταξιωμένος καλλιτέχνης να ερμηνεύσει δικό μου τραγούδι. Είναι ένα από τα όνειρά μου για το μέλλον.

Εμφανίζεσαι κάπου αυτό το διάστημα;

Αυτό το διάστημα όχι, αλλά συζητώ με διάφορους επιχειρηματίες για νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα. Θα ήθελα όμως πρώτα να κυκλοφορήσουν και κάποια ακόμα από τα τραγούδια που έχω ετοιμάσει.

Και το επόμενο τραγούδι, τι θα είναι;
Θα είναι πιο λαϊκού ρεπερτορίου από το “Χτυπάει το κινητό σου”!!! Και ελπίζω το κοινό να το αγαπήσει ακόμη περισσότερο!

Βρείτε τον Στάθη Γεωργίου εδώ: https://www.instagram.com/stathigeorgiou/