Τελετή Λήξης 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Με ομιλίες, βραβεύσεις και μέτρα ασφαλείας έγινε η τελετή λήξης της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που άφησε όμορφες εντυπώσεις και εξαιρετικά σχόλια για την φετινή της διοργάνωση.

«Η Ανθοκομική Έκθεση στάθηκε όρθια σε δύσκολες υγειονομικά συνθήκες και στήριξε έμπρακτα τον δυναμικό κλάδο των ανθοκαλλιεργητών και φυτοπαραγωγών», όπως τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και «έγινε πράξη η στρατηγική απόφαση της Ανθοκομικής να επενδύσει στο εκθεσιακό της σκέλος», όπως επεσήμανε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Αξιοσημείωτο γεγονός υπήρξε η ευγνωμοσύνη που εξέφρασε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου προς τον Δήμαρχο προσωπικά αλλά και και τις Διοικήσεις των Ανθοκομικών Εκθέσεων Κηφισιάς για τη φιλοξενία του Συλλόγου και τη πολύτιμη βοήθειά τους. Τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 1500 νέοι εθελοντές έχουν εγγραφεί μέσα από την έκθεση, με τρεις από αυτούς να έχουν βρεθεί συμβατοί, χαρίζοντας ελπίδα και ζωή σε ασθενείς.

Βραβεία απονεμήθηκαν σε όσους συνέβαλλαν στην υλοποίησή της. Και του χρόνου !