Σώτης Βολάνης: Δυναμικό comeback στη νυχτερινή Αθήνα

Πρεμιέρα με την Εβίτα Σερέτη

Ανανεωμένος, στα καλύτερά του, και με τις μπαταρίες του γεμάτες, μετά από μία μεγάλη αποχή δύο χρόνων, από τη νυχτερινή διασκέδαση, λόγω του covid 19, ο Σώτης Βολάνης, επιστρέφει δριμύτερος, στα «Λαδάδικα Αθήνας»!

Ο σπουδαίος ερμηνευτής-διασκεδαστής, που μας έχει χαρίσει, τεράστια σουξέ, μαζί με την μοναδική Εβίτα Σερέτη, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές, της νέας γενιάς, από το Σάββατο 9 Απριλίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακές από νωρίς το βράδυ, υπόσχονται, να μας παρουσιάσουν, το πιο εκρηκτικό πρόγραμμα διασκέδασης.

Έχοντας μαζί τους, τον πολλά υποσχόμενο κρητικό ερμηνευτή-λυράρη Μιχάλη Μαραγκάκη, τη σολίστ του μπουζουκιού Τούλα Δαλέζιου, και τον Γιάννη Κάρκο, αυτό που θα ζήσουμε στα «Λαδάδικα Αθήνας», θα είναι μοναδικό. Ο Σώτης Βολάνης και η Εβίτα Σερέτη, πριν από λίγες μέρες, φωτογραφήθηκαν από τον Κώστα Πρόφη, για τις ανάγκες της αφίσας τους, μην κρύβοντας, την καλή μεταξύ τους χημεία.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο Σώτης Βολάνης, τραγουδούσε στην Εβίτα Σερέτη, το νέο του σουξέ που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες, με τίτλο «Πάνω από όλα σε γουστάρω», σε στίχους και μουσική του Σάκη Κώστα, όπως αντίστοιχα του έκανε και η ίδια με το δικό της, «Η δική μου Επιλογή».

Μία σπουδαία συνεργασία, στα «Λαδάδικα Αθήνας», που από τις 9 Απριλίου, θα διαμορφώσει εκ νέου, τον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης.