Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη

Οι Μουσικές τους Ιστορίες ξεκίνησαν με sold out στις Γραμμές

Και οι δυο τους ήταν υπέροχοι!
Ο σπουδαίος συνθέτης Στέφανος Κορκολής και η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις εμφανίσεις τους στις Γραμμές με το απόλυτο sold out.

Η παράσταση “Μουσικές Ιστορίες” που αγαπήθηκε στη Σφίγγα και έγινε talk of the town με διθυραμβικές κριτικές είχε την επίσημη πρώτη στη νέα της καλλιτεχνική στέγη τις Γραμμές και ενθουσίασε το ακροατήριο!

Μέσα σε μια σπάνια ατμόσφαιρα κατάνυξης και ταυτόχρονα πάθους για την μουσική, ο Στέφανος Κορκολής άγγιξε τις καρδιές όλων με την αισθαντική φωνή του, τη βιρτουόζικη τεχνική του στο πιάνο και το βάθος της ερμηνείας του.Ευαίσθητος δέκτης, καλλιτέχνης που αγαπήθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Στέφανος Κορκολής, έχτισε μια μουσική παράσταση που κρατά το ενδιαφέρον και το κέφι αμείωτο χάρις στον τρόπο που ταιριάζει τα τραγούδια και τις μουσικές με τρόπο απρόσμενο και αιφνιδιάζει.
Από τον Σπανό και τον Χατζιδάκι, τον Μάνο Λόϊζο, τον Θεοδωράκη και τον Ξαρχάκο έως τις δικές του συνθέσεις ο Στέφανος Κορκολής μοιράζεται με τους “φίλους” του, υπέροχα τραγούδια, μοναδικές στιγμές που ζεσταίνουν το μυαλό και την καρδιά γιατί είναι αυθεντικά.Δίπλα του η Σοφία Μανουσάκη, σεμνή και ουσιαστική παρουσία, με περίσσιο ταλέντο, μαγεύει με τη φωνή της και την παρουσία της!

Η μουσική παράσταση του Στέφανου Κορκολή στις Γραμμές, μοιάζει με αγκαλιά που χωρά όλες τις κορυφαίες μουσικές στιγμές τόσο της δικής του καριέρας όσο και μεγάλων συνθετών που σέβεται.
Το ταξίδι ξεκινά με την κλασσική μουσική ιστορία του Στέφανου, περνά σε επιτυχίες του που λατρέψαμε, σε μελωδίες που έχει αγαπήσει, σε αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έγραψαν την μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Οι Μουσικές Ιστορίες θα παρουσιάζονται στις Γραμμές τις εορταστικές ημερομηνίες 21, 24, 25, 28, και 31 Δεκεμβρίου καθώς και 4/1/2020.

Συντελεστές
Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι
Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι
Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι