“Ρίνα, Κατερίνα” remix by ANDREAS PAPALEXOPOULOS

Να μαστε λοιπόν μετά από εννιά μήνες ξανά εδώ! Μετά από ενα υπέροχο για μένα και ελπίζω και για εσάς ταξίδι από την Γη ως την Σελήνη να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ερωτευτούμε, να ονειρευτούμε!

Γιατί φίλοι μου αυτός είναι ο δικός μου στόχος! Γιατί εγώ τραγουδάω για αυτούς τους λόγους και ελπίζω να σας παρασύρω μαζί μου σε αυτό το νέο μουσικό μου ταξίδι…

Το “Ρίνα, Κατερίνα” είναι ενα τραγούδι πολύ οικείο στα αυτιά μου και όταν πάρθηκε η απόφαση να το ερμηνεύσω χάρηκα αφάνταστα

Αγάπησα αυτο τον νέο ήχο από το πρώτο άκουσμα και ελπίζω το ίδιο και για εσάς! Τίποτα δεν ήταν εύκολο από ότι βλέπετε και ίσως όχι τέλειο, ότι όμως δείτε ή ακούσετε έχει για θεμέλιο αγάπη, μεράκι και ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Θα ήθελα εδώ δημόσια να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον κύριο Κώστα Μπίγαλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε την άδειά του να κυκλοφορήσει ξανά το τραγούδι του, αλλά και στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί την ΕΔΕΜ!

Ένα ακόμα ευχαριστώ στο Γιώργο Γιαννικόπουλο ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο για να φτάσει το κομμάτι στα χέρια σας και έβαλε σε αυτό όλο του το μεράκι!

Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που με στήριξαν, με στηρίζουν, με πίστεψαν και πιστεύουν από την πρώτη στιγμή!

Αναμένω τα σχόλιά σας, τα like σας, τα stories σας, τα subscribe σας και φυσικά τις αφιερώσεις σας στις δικές σας “Κατερίνες”!

Να περνάτε καλά και κάθε μέρα να μην ξεχνάτε να ζείτε και να ερωτεύεστε!
Εμείς θα τα πούμε σύντομα…
Βάλτε το στο repeat και λιώστε το!

Μουσική – Στίχοι: Κώστας Μπίγαλης
Πρώτη εκτέλεση: Κώστας Μπίγαλης
Νέα ενορχήστρωση: Γιώργος Γιαννικόπουλος
Ηχογράφηση: Orange Studio
Φιλιά πολλά!
Την αγάπη μου όπως πάντα.

https://youtu.be/T7bkSlVZb80